- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #58.441
Aynen bende de oyle :)
(Hem tablet hem akilli telefon hem de pc ye sahip olundugunu belli etme cabalari )
Sahip olduklarımı daha yazmaya başlamamıştım hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende de oyle :)
(Hem tablet hem akilli telefon hem de pc ye sahip olundugunu belli etme cabalari )
hani öyle bişey yok ki ama dalga mı geçiyon benimle2014 ün en çıtır üyesine seni yazmıştım ben haha
Yoktu yoktu yanlış görmüşsünSüpürgen vardı ama canım
Yeni gelin napıyorsun?Beni niye yazmadın hı beni niye yazmadın hıı hain marga !!
Hayatı ciddiye almıyorum varsın dalgalarda boğulalım nolcak yani nolcak hehani öyle bişey yok ki ama dalga mı geçiyon benimle
Yemek yiyo napsınYeni gelin napıyorsun?
Bugece gözüme pek bir güzel görünüyorsunYoktu yoktu yanlış görmüşsün
Sahip olduklarımı daha yazmaya başlamamıştım hahaha
yalnızca oturuyorum canım sen napıyosunYeni gelin napıyorsun?
Ben daha edi olalı 1 ay oldu 2014 ün sonunda oldum 2015 e anca oy alırm öncelik ablalarım çok çalışanlar varHahah bu arada ilk ve tek oyunu benden almis oldun en basarili editor
Ben de cok oyun oynarim kk da da oyun bolumunde takilirim bana oy versene oyun kurdunda
sen beni sevmiyon : ( küstüm ben hıhıhıhıhıHayatı ciddiye almıyorum varsın dalgalarda boğulalım nolcak yani nolcak he
Sen ne biliyon?Yemek yiyo napsın
Çek bi tabure :)merhabalar sanırım bende ytku tutmayanlardanım :)
Bugece gözüme pek bir güzel görünüyorsun
çektım bıle tesekkurlerÇek bi tabure :)
Ne zaman napıyorsun desem yemek yiyo birde benim duvarıma girip küfür ediyor çıkıyor ayıp yaaaaaa pinkoşum azarlayın şunuSen ne biliyon?
Bende yanlızca oturup sizinle lak lak yapıyorum :)yalnızca oturuyorum canım sen napıyosun
Ben daha edi olalı 1 ay oldu 2014 ün sonunda oldum 2015 e anca oy alırm öncelik ablalarım çok çalışanlar var
sen beni sevmiyon : ( küstüm ben hıhıhıhıhı