- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.861
aa neden kı neyıne sıkayet ettı :) ay ben bayılırım valla kola sevmem bende bakBak işte benimde kahveyle pek aram yok benimki bu konudan çok şikayetciii
yapasın yoksa kendini zorlama canım yarın yaparsınValla hemde ne yedim birde sabah mis gibi bir kahvaltı yaptımUykumu da alamadım hiç birşey yapasım yok
aa neden kı neyıne sıkayet ettı :) ay ben bayılırım valla kola sevmem bende bak
ben sade kahve bırde ucu bır arada bal geliyy bağakola bana zaten yasak ama arada gizli gizli içiyorum kimse görmeden
kahve pek içmem
herkese türk kahvesi yaparım kendime yapmam asla içmem
3 ü bir arada arada içiyorum ama artık onuda pek içmez oldum
Yok canım ev böyle kalırsa kafayı yerim benyapasın yoksa kendini zorlama canım yarın yaparsın
Yok canım ev böyle kalırsa kafayı yerim benKalkarım birazdan mecbur
Ben meyve suyu fazla tüketiyorumben sade kahve bırde ucu bır arada bal geliyy bağa
hmm :) bızım damak tadı hıc benzemıyo :)Ben meyve suyu fazla tüketiyorum
Aynen canım sorun kalkmakta zaten kalkınca gerisi kolay :)bir saate kalmaz hepsini halledersin yahu
slm liliYok canım ev böyle kalırsa kafayı yerim benKalkarım birazdan mecbur
Sigara kullanıyor musunhmm :) bızım damak tadı hıc benzemıyo :)
yok tatlım sen yesılaycıyımdırSigara kullanıyor musun
Selam :) Hem de ne nankör valla sorma sırf bu yüzden evlenmesem mi acaba diyorumslm lili
ev ısı bıtmez nankor ıs.. bosver bugun
evlensek ne colugu cocugu uykusuz geceelr :) gecım derdı .. koca derdı .. kv derdı hele eltı gorumce varsa bonus :)))Selam :) Hem de ne nankör valla sorma sırf bu yüzden evlenmesem mi acaba diyorum
ha bıde evlenıp cocuk dogurunca vuzudumuz bozulacak :)evlensek ne colugu cocugu uykusuz geceelr :) gecım derdı .. koca derdı .. kv derdı hele eltı gorumce varsa bonus :)))
Çocuk doğrmamış ama vücudu selülitle dolu olanlar da ama:) Kendini salmadıktan sonra vücud bakımı yapıldığı sürece sıkıntı olmaz bence:)ha bıde evlenıp cocuk dogurunca vuzudumuz bozulacak :)
baba evı gıbı rahat olmıcak :) yerı gelcek kendınden odun verceksın bu ay ıhtıyacım var ama cocuga yatırım dıycen ooo :)
Selaamm 
haha :) evt canım pekı dıgerlerıne ne dıyosunEvli ve çocuk doğurmuş biri olarak hemen konuya daldım bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?