- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.881
harbım :) hosgeldınnnnnnnnnnnnnSelaamm ![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbım :) hosgeldınnnnnnnnnnnnnSelaamm ![]()
Hos bulduummmm vucut losyonuummmm harbım :) hosgeldınnnnnnnnnnnnn![]()
oy oyy oyyy :) hosgeldın sefa getırdın kk nese getırdın :)Hos bulduummmm vucut losyonuummmm ![]()
sureklı aynı olagan seyler benı korkutuyo ama :) sıkılırmısım gıbı.Evli ve çocuk doğurmuş biri olarak hemen konuya daldım bu arada![]()
Yaaaa deme öyleeeeoy oyy oyyy :) hosgeldın sefa getırdın kk nese getırdın :)
harbı ol bana derbı :)Yaaaa deme öyleeee![]()
Ahahhaahharbı ol bana derbı :)
ay gorende sey sancak benı toveb yarabbı![]()
ıyıym cnm sen nasılsın ayakta uyukuluyorum yatıcam bırazdanAhahhaah![]()
![]()
deli yaaa. Napiyosun nasilsin canım? 
![]()
Harbi duyduğuma göre yarışmaya katılcakmışsınAhahhaah![]()
![]()
deli yaaa. Napiyosun nasilsin canım? 
![]()
Bende iyiyim,yol yorgunuyum. Evde dinleniyorum :)ıyıym cnm sen nasılsın ayakta uyukuluyorum yatıcam bırazdan
Evet,katilcam. Nolmus ki Harbi duyduğuma göre yarışmaya katılcakmışsın
Bekliyorum katılmanı hahaBende iyiyim,yol yorgunuyum. Evde dinleniyorum :)
Evet,katilcam. Nolmus ki ![]()
Selam canımSelaamm ![]()
Ben de öyleyim dermişimhaha :) evt canım pekı dıgerlerıne ne dıyosuntabı canım en yakınım kendı akrabamdır cocuk dogurdugu halde boy pos endam nıce bekarlara tas cıkartır :)
Tabi manotonluklar da var:) Mesela bekarken olduğu gibi her canın istediğinde gezmeye çıkamıyorsun(çocuklar yüzünden)sureklı aynı olagan seyler benı korkutuyo ama :) sıkılırmısım gıbı.
İşte o yüzden evlenmeyelim bence mantıklı değil mi :)evlensek ne colugu cocugu uykusuz geceelr :) gecım derdı .. koca derdı .. kv derdı hele eltı gorumce varsa bonus :)))
Ooo kimler gelmiş :)
mantıklı akıllı kızlarız bız :)İşte o yüzden evlenmeyelim bence mantıklı değil mi :)
Şimdi bir temizlikle benim pestilim çıkıyor evlenince herşey bana bakıcak birde çalışırsam oturur bir köşede ağlarım benmantıklı akıllı kızlarız bız :)
Niye kız biz akılsızmıyız yanimantıklı akıllı kızlarız bız :)
Ben bekarken 9 kişinin temizliğini yapıyordum o yüzden şimdi daha rahatımŞimdi bir temizlikle benim pestilim çıkıyor evlenince herşey bana bakıcak birde çalışırsam oturur bir köşede ağlarım ben![]()
9 muBen bekarken 9 kişinin temizliğini yapıyordum o yüzden şimdi daha rahatım![]()