- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.881
harbım :) hosgeldınnnnnnnnnnnnnSelaamm 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbım :) hosgeldınnnnnnnnnnnnnSelaamm 
Hos bulduummmm vucut losyonuummmm harbım :) hosgeldınnnnnnnnnnnnn
oy oyy oyyy :) hosgeldın sefa getırdın kk nese getırdın :)Hos bulduummmm vucut losyonuummmm 
sureklı aynı olagan seyler benı korkutuyo ama :) sıkılırmısım gıbı.Evli ve çocuk doğurmuş biri olarak hemen konuya daldım bu arada
Yaaaa deme öyleeeeoy oyy oyyy :) hosgeldın sefa getırdın kk nese getırdın :)
harbı ol bana derbı :)Yaaaa deme öyleeee
Ahahhaah deli yaaa. Napiyosun nasilsin canım? harbı ol bana derbı :)
ay gorende sey sancak benı toveb yarabbı
ıyıym cnm sen nasılsın ayakta uyukuluyorum yatıcam bırazdanAhahhaah deli yaaa. Napiyosun nasilsin canım? 
Harbi duyduğuma göre yarışmaya katılcakmışsınAhahhaah deli yaaa. Napiyosun nasilsin canım? 
Bende iyiyim,yol yorgunuyum. Evde dinleniyorum :)ıyıym cnm sen nasılsın ayakta uyukuluyorum yatıcam bırazdan
Evet,katilcam. Nolmus ki Harbi duyduğuma göre yarışmaya katılcakmışsın
Bekliyorum katılmanı hahaBende iyiyim,yol yorgunuyum. Evde dinleniyorum :)
Evet,katilcam. Nolmus ki 
Bekliyorum katılmanı haha
Selam canımSelaamm 
Ben de öyleyim dermişimhaha :) evt canım pekı dıgerlerıne ne dıyosun tabı canım en yakınım kendı akrabamdır cocuk dogurdugu halde boy pos endam nıce bekarlara tas cıkartır :)
Tabi manotonluklar da var:) Mesela bekarken olduğu gibi her canın istediğinde gezmeye çıkamıyorsun(çocuklar yüzünden)sureklı aynı olagan seyler benı korkutuyo ama :) sıkılırmısım gıbı.
İşte o yüzden evlenmeyelim bence mantıklı değil mi :)evlensek ne colugu cocugu uykusuz geceelr :) gecım derdı .. koca derdı .. kv derdı hele eltı gorumce varsa bonus :)))
Ooo kimler gelmiş :)
mantıklı akıllı kızlarız bız :)İşte o yüzden evlenmeyelim bence mantıklı değil mi :)
Şimdi bir temizlikle benim pestilim çıkıyor evlenince herşey bana bakıcak birde çalışırsam oturur bir köşede ağlarım benmantıklı akıllı kızlarız bız :)
Niye kız biz akılsızmıyız yanimantıklı akıllı kızlarız bız :)
Ben bekarken 9 kişinin temizliğini yapıyordum o yüzden şimdi daha rahatımŞimdi bir temizlikle benim pestilim çıkıyor evlenince herşey bana bakıcak birde çalışırsam oturur bir köşede ağlarım ben
9 mu Kaç kardeşsiniz ki Ben iki kişi de zorlanıyorum valla annem hasta bütün işler bana kaldı iki gündür ölüyorum diye geziniyorum evdeBen bekarken 9 kişinin temizliğini yapıyordum o yüzden şimdi daha rahatım