- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.901
9 kardeştik canım9 muKaç kardeşsiniz ki
Ben iki kişi de zorlanıyorum valla annem hasta bütün işler bana kaldı iki gündür ölüyorum diye geziniyorum evde
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 kardeştik canım9 muKaç kardeşsiniz ki
Ben iki kişi de zorlanıyorum valla annem hasta bütün işler bana kaldı iki gündür ölüyorum diye geziniyorum evde
![]()
Benim kardeşim yok :) Ne güzel kalabalıkmışsınız ama zordur ya ben birde kıskancım bol kavga ederdik herhalde :) Çok teşekkür ederim :)9 kardeştik canım2 abim vefat etti 7 kaldık:) Çok geçmiş olsun anneciğine canım
![]()
Hepsi erkek tek kız olunca pek güzel olmuyor amaBenim kardeşim yok :) Ne güzel kalabalıkmışsınız ama zordur ya ben birde kıskancım bol kavga ederdik herhalde :) Çok teşekkür ederim :)
Ay kıyamam ya o kadar erkekle uğraşmak ne zordur kim bilir evlenince yaptığın temizlik sana vız gelmiştir tabi :)Hepsi erkek tek kız olunca pek güzel olmuyor amaBir de o zamanlar makina falan yoktu o kadar kişinin çamaşırını elimizde yıkıyorduk anneciğimle. Neler çektim neler
![]()
Aynen canım, onların yanında devede kulak kalıyorAy kıyamam ya o kadar erkekle uğraşmak ne zordur kim bilir evlenince yaptığın temizlik sana vız gelmiştir tabi :)
O zaman kayıran Allah beni kayırsınAynen canım, onların yanında devede kulak kalıyor![]()
Amin...O zaman kayıran Allah beni kayırsın![]()
Naber yumisssOoo kimler gelmiş :)
Hepsi erkek tek kız olunca pek güzel olmuyor amaBir de o zamanlar makina falan yoktu o kadar kişinin çamaşırını elimizde yıkıyorduk anneciğimle. Neler çektim neler
![]()
bisürü kardeşim olsa çok eğlenceli olurduWow 8 tane erkek kardesin mi vardı
Vefat edenlere Rabbim rahmet eylesin
Simdi insanlar ikinci cocugu yapmiyor annen nasil 9 kere dogum yapmis vay be
bisürü kardeşim olsa çok eğlenceli olurduhepsinin erkek olması sıkıntı ama
![]()
İyiyim canım sen :) Nasıl geçti buluşmanız bakalım :)Naber yumisss![]()
Bizimkiler daha sempatik bence
Bizimkiler daha sempatik benceAngelina Jolie yi zaten oldum olası sevmem ben
Bende sevmem sesini hiiiiç begenmem
Sesi yokki zaten sadece görüntüBende sevmem sesini hiiiiç begenmem![]()
Çin malı jenniferSesi yokki zaten sadece görüntüNerdesin aşkım burdayım aşkım peh
![]()