- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.821
Çok severim bu şarkıyı ama ben şuan pinkoya armağan ettiğim bir şarkıyı size paylaşayım..
Dinlemeden yazma !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekrem ne kız , ne diysun anlamayrumekremli bir şeydi , ya varya görünce kahkaha atmıştım yeminle bak
nickinin ortada ki yerine ekrem versem li bir şey yazmıştı biri yahuekrem ne kız , ne diysun anlamayrum
edepsize bak sennickinin ortada ki yerine ekrem versem li bir şey yazmıştı biri yahu
Doğru hatırlıyorumdur inşallah ama öyleydi ya sana yazmış sende kiblemişsin ordan görmüştümedepsize bak sen
agzını burnunu kırmadıgıma dua etsin
Çok severim bu şarkıyı ama ben şuan pinkoya armağan ettiğim bir şarkıyı size paylaşayım..
Dinlemeden yazma !
Rapozof rapin en sağlam isimlerindendir, fazla dinlemem ama arada böyle duygusal moda büründüğümde açar bir kaç şarkısını dinlerim daha bunun gibi bir sürü var..böyle anlamlı rap yapanlarda varmış gözlerim yaşardı şaka bi tarafa kaliteli gerçekten beğendim
ben niye goremiyorum kibleyenleriDoğru hatırlıyorumdur inşallah ama öyleydi ya sana yazmış sende kiblemişsin ordan görmüştüm
Yöneticiler görebiliyor bende o kadar kibe denk gelmem bir seninkine denk geldim yaben niye goremiyorum kibleyenleri
Rapozof rapin en sağlam isimlerindendir, fazla dinlemem ama arada böyle duygusal moda büründüğümde açar bir kaç şarkısını dinlerim daha bunun gibi bir sürü var..
Rap benim harbiden yaşam tarzım !
yo yo bebegim cıkıyorum , size iyi gecelrRapozof rapin en sağlam isimlerindendir, fazla dinlemem ama arada böyle duygusal moda büründüğümde açar bir kaç şarkısını dinlerim daha bunun gibi bir sürü var..
Rap benim harbiden yaşam tarzım !
ben niye goremiyorum kibleyenleri
Onunda tüm albümünü dinledim , çok küçük yaşta başlamıştım onu dinlemeye ..ben sagopa kajmerden başka adam akıllı söz yazan pek rap adamı tanımıyorum :)
Hahaha yo yo iyi geceler canım öptümyo yo bebegim cıkıyorum , size iyi gecelr
oh ne guzel , yonetici olmak vardıYöneticiler görebiliyor bende o kadar kibe denk gelmem bir seninkine denk geldim ya
Onunda tüm albümünü dinledim , çok küçük yaşta başlamıştım onu dinlemeye ..
Ama şimdi son albümlerine baktığımda , eski tadı alamıyorum parçalarından..
Yer altı daha ruhuma hitap ediyor
kavgada polemikte site kuralları dışında yazılan mesajları kibliyoruzcahilliğime verin ama kibin açılımı nedir
O eski sayılmaz ki canımbende eski şarkılarını dinliyorum genellikle... özellikle "GALİBA" :)
kavgada polemikte site kuralları dışında yazılan mesajları kibliyoruz
Bak mesaj yazdıktan sonra düzenle kısmının yanında kib yazıyor. Oraya tıkladığında uygun bulmadığın mesajları yönetime bildiriyorsun
gerekli görünürse ceza alıyor..
O eski sayılmaz ki canım