- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.841
Rica ederim canım ben şimdi çıkıyorum, kalbime ağrı girdi.Fark ettim ama ne işe yaradığını bilmiyodum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
Yatıcam öpüyorum görüşürüz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım ben şimdi çıkıyorum, kalbime ağrı girdi.Fark ettim ama ne işe yaradığını bilmiyodum teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :)
güle güle canım bende kaçtııımRica ederim canım ben şimdi çıkıyorum, kalbime ağrı girdi.
Yatıcam öpüyorum görüşürüz..
kuzummmm senin yerin apayrıvay bee :)
Günaydın :)Günaydın
ah cnm benım tsk ederım aynı sekılde :)kuzummmm senin yerin apayrı
gunaydın damımm :) gorusemez oldukGünaydın kızlarr
as ttlm nasılsn dun net koptuSelam kuzular..
İyiyim canım yoğurt yiyorum sen nasılsınas ttlm nasılsn dun net koptu
ay hayatta bı tabak yogurt bır cacık yemıslıgım su yasımda yoktur bılıyomusun bı kac kasık zorlama ıle anca :) ne guzel bır alıskanlık afıyet olsunİyiyim canım yoğurt yiyorum sen nasılsın
Canım bir kase yoğurt yedim yoğurt diyeti uyguluyorum ben o yüzden her öğünde meyve yerken dahi yanında yoğurt yiyorum düşün..ay hayatta bı tabak yogurt bır cacık yemıslıgım su yasımda yoktur bılıyomusun bı kac kasık zorlama ıle anca :) ne guzel bır alıskanlık afıyet olsun
ne guzel kemıklere faydalı ben yıyınce ıstıfra edesım gelıyo ben ıtıyom o cıkıyoCanım bir kase yoğurt yedim yoğurt diyeti uyguluyorum ben o yüzden her öğünde meyve yerken dahi yanında yoğurt yiyorum düşün..
Cacık dokunuyor bana ama normal yoğurt çok yiyorum hiç te uykum gelmiyor vallane guzel kemıklere faydalı ben yıyınce ıstıfra edesım gelıyo ben ıtıyom o cıkıyo
afıyet olsun benım ıcınd ye :)Cacık dokunuyor bana ama normal yoğurt çok yiyorum hiç te uykum gelmiyor valla
Bak işte benimde kahveyle pek aram yok benimki bu konudan çok şikayetciiiafıyet olsun benım ıcınd ye :)
bende bol kopuklu bır kahve ıcım gunun yorgunlugu ustunee :)
Sen anca otur gece cips yeKızlar biri beni dürtüklesin birşey yapsın bulaşıkları makineye yerleştircem evi toplayıp süpürmem de lazım ama hiç kalkasım yok halsizim
Valla hemde ne yedim birde sabah mis gibi bir kahvaltı yaptım Uykumu da alamadım hiç birşey yapasım yokSen anca otur gece cips ye