- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.561
Ah bak takıntı dedin mi akla ben gelirim herşeyde vardır takıntım sinir oluyorum kendimeayy sana diyorum da bende çok takıntılıyım aslındaa
ben tartıştım canım o da gidip yattı : ) iyi gecelerrrBen kaçar walla yarın atlrım artık sizin kocalar yok heralde bu saatte herkes burda
Neden kaçırdıBenim ki uykumu kaçırdı, kuyruğumu kıstırıp heldim gene
Nerelere gittin pinkoşumBen sana demedim mi önce bana sor küseyim mi diye
Ne için kavga ettiniz yine ve nasıl hemencik alışıp tın demeye başladın
senin iyi geçindiğin insan sayısı çok az bunu fark ettim niye çünkü gece yemek yiyo hahahaben tartıştım canım o da gidip yattı : ) iyi gecelerrr
o zaman konuştuğumuz gün modum nasılsa ve o mod kafama ne estirirse onu diyeceğimSağol canımHiç öyle düşünme canım aksine daha da güçlü oluyorsun:)
Hiç farketmez canım içinden ne geliyorsa öyle hitap et
Şuan en büyük korkum ev işleri aslında sözlüm de titizdir ben de şımarık büyüdüm biraz annem yapar herşeyimi hala çok zorlancam nasıl olacak hiç bilmiyorum
Mutfağın ampulü patlamış, sökmeye çalışınce, cam tarafi çıkmış, metal kısmı duyun içinde kalmış, tezgahın üstüne çıktım, duyu sökcez diye uğraştık, en son duy elimizde kaldıNeden kaçırdı
ahaha herşeyin suçlusu yemek hemisenin iyi geçindiğin insan sayısı çok az bunu fark ettim niye çünkü gece yemek yiyo hahaha
Benim annem de ameliyat oldu yaptım mecbur ama hiç hoşnut değildim halimdenayy bende öyleyimama aslında annelerimize güvenip yapmıyomuşuz gibi geliyo sorumluluk yüklenince yapıyosun bi ara annem hastalandı el mahkum yapıyosun sıkıntı yapma bence :)
Bence çok romantikMutfağın ampulü patlamış, sökmeye çalışınce, cam tarafi çıkmış, metal kısmı duyun içinde kalmış, tezgahın üstüne çıktım, duyu sökcez diye uğraştık, en son duy elimizde kaldı
Elektrikçi çağırırız artık, bi ampul değişemedik
Tabi ki de yiyorsun sindiremiyorsun sonra kocaya sarıyorsun sonu iyi geceler ve triplerle bitiyor hahaahaha herşeyin suçlusu yemek hemi
Ben de de aşırı takıntı evham vardı zamanla yendim:) Güzel düşün her şey güzel olur canımBen fazla takıntılıyım ya herşeyi didiklermişim gibi hissediyorum :) İnşallah olduğu zaman üstesinden gelebilirim :) ay iyi olmuş o
Hoşgeldin canımBenim ki uykumu kaçırdı, kuyruğumu kıstırıp heldim gene
O kadar da değil intihar mı ettiricen banaBen teyze deyim mi
Benim annem de ameliyat oldu yaptım mecbur ama hiç hoşnut değildim halimden
Kuzu aniden uyku bastırmıştı, usulca yatağıma girdim, tabi benimki uyku mu bırakır :)Nerelere gittin pinkoşum
Offf sorma pinkom muhabbetin dibine vurduk eskisi gibi olduk artıkKuzu aniden uyku bastırmıştı, usulca yatağıma girdim, tabi benimki uyku mu bırakır :)
Ouyanıksa senide uyanık tutacak birşey buluyor
Amma kaynatmışsınız ben yokken
İyi geceler..İyi geceler iyi geyikler
Sen nasıl istersiniz öyle deyin diyince bende, bakayım ne kadarına hazırsın dedimBen de de aşırı takıntı evham vardı zamanla yendim:) Güzel düşün her şey güzel olur canımBana pozitif düşünce kitapları çok iyi geldi:)
Hoşgeldin canımTarif aramaya başladın mı
O kadar da değil intihar mı ettiricen bana
Eh evlenince mutlu mesut ev işi yaparız o zamanbende pek mutlu değildim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?