• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ben sana demedim mi önce bana sor küseyim mi diye:110:
Ne için kavga ettiniz yine ve nasıl hemencik alışıp tın demeye başladın:KK70:
Öğlen 4 civarı ettik kavgayı ona fotoğrafçıyı arayıp sor dedim bana sen sor dedi(kötü bi şekilde demedi) bende tanımadığım insanlar konuşmayı sevmiyorum telefonda banane ya aramayacam falan bu modda geçti bi kaç kez ısrar etti artamadım işte, sonra geldi suratı düştü noldu gene suratın düşük dedim yokı bişey demiş onu bile yapamamışım falan filan, bu kadarcık şey yüzünden ne diye karşımda surat asıp oturup benim moralimi bozuyon dedim, falan filan uzadı konuşma en son ağladım ben gelip bakmadı bile iş yerinden izin almaya gitti, geldiğinde gidip yattım gelip bakmadı o yüzden hiçç tınımda değil kendisi geldi az önce yatmıyoz mu dedi ben yatmıyorum sen yat dedim, tamam ben gidiyorum dedi güle güle dedim :110:

Şuan en büyük korkum ev işleri aslında sözlüm de titizdir ben de şımarık büyüdüm biraz annem yapar herşeyimi hala çok zorlancam nasıl olacak hiç bilmiyorum :(
Onun da üstesinden eşinle beraber gelirsiniz canım, her şeyi takma kafana:19:

o zaman konuştuğumuz gün modum nasılsa ve o mod kafama ne estirirse onu diyeceğim :KK19:
Tamam anlaştık:19:
Mutfağın ampulü patlamış, sökmeye çalışınce, cam tarafi çıkmış, metal kısmı duyun içinde kalmış, tezgahın üstüne çıktım, duyu sökcez diye uğraştık, en son duy elimizde kaldı:KK53:
Elektrikçi çağırırız artık, bi ampul değişemedik:KK70: Elektrikçiğe para verme ben gelip yapayım elimden her iş gelir :70:
Bir ampulu değiştiremedin ha:70:

Sen nasıl istersiniz öylemdeyin diyince bende, bakayım ne kadarına hazırsın dedim:KK70:
Başlamadım ki.. Yarın gezcem, sonraki günde gezcem sonraki gün araştırırım, fikirlere açığım:KK60:
Demek ki teyzeye hazır değilim daha:70:
Tamam ben en çok rağbet gören tariflee denk gelirsem sana tavsiye ederim:19:

Ben de de aşırı takıntı evham vardı zamanla yendim:) Güzel düşün her şey güzel olur canım:KK19: Bana pozitif düşünce kitapları çok iyi geldi:)

Hoşgeldin canım:KK36: Tarif aramaya başladın mı:KK53:

O kadar da değil intihar mı ettiricen bana :mad::mad:
ben okb hastasıyım sen de varmıydı o_O

Öğlen 4 civarı ettik kavgayı ona fotoğrafçıyı arayıp sor dedim bana sen sor dedi(kötü bi şekilde demedi) bende tanımadığım insanlar konuşmayı sevmiyorum telefonda banane ya aramayacam falan bu modda geçti bi kaç kez ısrar etti artamadım işte, sonra geldi suratı düştü noldu gene suratın düşük dedim yokı bişey demiş onu bile yapamamışım falan filan, bu kadarcık şey yüzünden ne diye karşımda surat asıp oturup benim moralimi bozuyon dedim, falan filan uzadı konuşma en son ağladım ben gelip bakmadı bile iş yerinden izin almaya gitti, geldiğinde gidip yattım gelip bakmadı o yüzden hiçç tınımda değil kendisi geldi az önce yatmıyoz mu dedi ben yatmıyorum sen yat dedim, tamam ben gidiyorum dedi güle güle dedim :110:

:110: üzüldüm şöyle üzülünce takmadıkları zaman sinir oluyorum:KK34:

Lunaaa:KK60::KK60:
Kuzu sana dedik ki, azıcık alttan al sana dönüşünce normale dönersin..
O sen ara dediğinde, boynuna srılıp, yanağından öpüp"Ama hayatım, bunu senin yapman daha doğru olur" diyeydin..
Adam yok drmiydi?

Tamam anlaştık:KK19:

Bir ampulu değiştiremedin ha:KK70:

Demek ki teyzeye hazır değilim daha:KK70:
Tamam ben en çok rağbet gören tariflee denk gelirsem sana tavsiye ederim:KK19:
Benim ki değişemedi kız benim ne suçum var, yatağımda uzanıyordum, kendi halimde:-)
Süper olur, şöyle beni 1. Yapacak, iddialı bi tarif mümkünse:KK22:

Lunaaa:KK60::KK60:
Kuzu sana dedik ki, azıcık alttan al sana dönüşünce normale dönersin..
O sen ara dediğinde, boynuna srılıp, yanağından öpüp"Ama hayatım, bunu senin yapman daha doğru olur" diyeydin..
Adam yok drmiydi?
Hmm erkekler gazla çalışır bu durumda yani not alıyım ben :)

Back