• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Doğurmasından değil canım ya bakmasından sorumluluğundan çok korkuyorum, ben ne hale gelirim diye korkuyorum bilmiyom korkuyom :110: ayy o kaza işinden de korkuyorum ben imdat ben herşeyden korkuyorum sanırım :KK53:
Canım Allah kolaylığını veriyor:) Benim çevremde çocukları şımartan karışan kimse m olmadığı için disiplinlini sağlayabiliyorum, çok şükür hiç sıkıntım yok çocuklarımdan yana:) Ben tüpleri bağlattım artık rahatım:D

İşte en korktuğum konu.. Ben tek çocucuğum benim çocuk tek torun olacak sözlümün ailesi torun olursa bayılır onlarda çok sever inşallah benim kurallarım çiğnenmez sesimi de çıkaramam ki ben üff

bunları düşünmek için çok erken canımm :KK51: inşallah gönlünce yetiştirirsin evlatlarını :) evlatlarımızı :KK23:

Canım Allah kolaylığını veriyor:) Benim çevremde çocukları şımartan karışan kimse m olmadığı için disiplinlini sağlayabiliyorum, çok şükür hiç sıkıntım yok çocuklarımdan yana:) Ben tüpleri bağlattım artık rahatım:D
Ben fazla takıntılıyım ya herşeyi didiklermişim gibi hissediyorum :) İnşallah olduğu zaman üstesinden gelebilirim :) ay iyi olmuş o :KK22:

Sağol canım:KK22: Hiç öyle düşünme canım aksine daha da güçlü oluyorsun:)

Hiç farketmez canım içinden ne geliyorsa öyle hitap et:KK19:
Şuan en büyük korkum ev işleri aslında sözlüm de titizdir ben de şımarık büyüdüm biraz annem yapar herşeyimi hala çok zorlancam nasıl olacak hiç bilmiyorum :(

Back