- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.541
Hangi konuya atlıycamı şaşırdımalıntı yap canım böyle arada kaynar göremeyiz : ) iyi geceler yine bekleriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi konuya atlıycamı şaşırdımalıntı yap canım böyle arada kaynar göremeyiz : ) iyi geceler yine bekleriz
Zaten imzan da tam senlikevet farkındayım beynim döndü resmen : D
Canım Allah kolaylığını veriyor:) Benim çevremde çocukları şımartan karışan kimse m olmadığı için disiplinlini sağlayabiliyorum, çok şükür hiç sıkıntım yok çocuklarımdan yana:) Ben tüpleri bağlattım artık rahatımDoğurmasından değil canım ya bakmasından sorumluluğundan çok korkuyorum, ben ne hale gelirim diye korkuyorum bilmiyom korkuyom ayy o kaza işinden de korkuyorum ben imdat ben herşeyden korkuyorum sanırım
İşte en korktuğum konu.. Ben tek çocucuğum benim çocuk tek torun olacak sözlümün ailesi torun olursa bayılır onlarda çok sever inşallah benim kurallarım çiğnenmez sesimi de çıkaramam ki ben üff
Bak ben her konuya atladım şu an beynim bulandıHangi konuya atlıycamı şaşırdım
Demi ya desene önce bir evlen diyebunları düşünmek için çok erken canımm inşallah gönlünce yetiştirirsin evlatlarını :) evlatlarımızı
evet ben tavşanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmZaten imzan da tam senlik
Ben fazla takıntılıyım ya herşeyi didiklermişim gibi hissediyorum :) İnşallah olduğu zaman üstesinden gelebilirim :) ay iyi olmuş oCanım Allah kolaylığını veriyor:) Benim çevremde çocukları şımartan karışan kimse m olmadığı için disiplinlini sağlayabiliyorum, çok şükür hiç sıkıntım yok çocuklarımdan yana:) Ben tüpleri bağlattım artık rahatım
Bak ben her konuya atladım şu an beynim bulandı
ilk başlarda öyle olur : D alışırsınız zamanlabende anca yetişiyorum hızınıza
Sağol canım Hiç öyle düşünme canım aksine daha da güçlü oluyorsun:)4 çocuk annesisin ve yarışmalarda maşallahın var ben bir tane yapınca salarım kendimi gibi geliyor maşallah valla :)
Hiç farketmez canım içinden ne geliyorsa öyle hitap etben de abla mı desem bilemedim margi abla diyo abla diyem mi
Demi ya desene önce bir evlen diye
Hoşgeldin, ben yine kavgalıyım benimkiyle ama çokta tın : oBenim ki uykumu kaçırdı, kuyruğumu kıstırıp heldim gene
Ben teyze deyim miSağol canım Hiç öyle düşünme canım aksine daha da güçlü oluyorsun:)
Hiç farketmez canım içinden ne geliyorsa öyle hitap et
Ben kaçar walla yarın atlrım artık sizin kocalar yok heralde bu saatte herkes burdaBak ben her konuya atladım şu an beynim bulandı
Şuan en büyük korkum ev işleri aslında sözlüm de titizdir ben de şımarık büyüdüm biraz annem yapar herşeyimi hala çok zorlancam nasıl olacak hiç bilmiyorumSağol canım Hiç öyle düşünme canım aksine daha da güçlü oluyorsun:)
Hiç farketmez canım içinden ne geliyorsa öyle hitap et
durun burdaki en takıntılı insan benimmmmmmmmmmmmmmmmayy sana diyorum da bende çok takıntılıyım aslındaa
Ben sana demedim mi önce bana sor küseyim mi diyeHoşgeldin, ben yine kavgalıyım benimkiyle ama çokta tın : o
Kocası olanların yarısı uyudu yarısı da burdaBen kaçar walla yarın atlrım artık sizin kocalar yok heralde bu saatte herkes burda