• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Şuan en büyük korkum ev işleri aslında sözlüm de titizdir ben de şımarık büyüdüm biraz annem yapar herşeyimi hala çok zorlancam nasıl olacak hiç bilmiyorum :KK43:

ayy bende öyleyim :( ama aslında annelerimize güvenip yapmıyomuşuz gibi geliyo sorumluluk yüklenince yapıyosun bi ara annem hastalandı el mahkum yapıyosun sıkıntı yapma bence :)

Mutfağın ampulü patlamış, sökmeye çalışınce, cam tarafi çıkmış, metal kısmı duyun içinde kalmış, tezgahın üstüne çıktım, duyu sökcez diye uğraştık, en son duy elimizde kaldı:KK53:
Elektrikçi çağırırız artık, bi ampul değişemedik:KK70:
Bence çok romantik :KK68::KK68: ne eğlenmişsinizdir :KK68:

Ben fazla takıntılıyım ya herşeyi didiklermişim gibi hissediyorum :) İnşallah olduğu zaman üstesinden gelebilirim :) ay iyi olmuş o :KK22:
Ben de de aşırı takıntı evham vardı zamanla yendim:) Güzel düşün her şey güzel olur canım:19: Bana pozitif düşünce kitapları çok iyi geldi:)
Benim ki uykumu kaçırdı, kuyruğumu kıstırıp heldim gene
Hoşgeldin canım:36: Tarif aramaya başladın mı:27:
Ben teyze deyim mi:KK53:
O kadar da değil intihar mı ettiricen bana :mad::mad:

Ben de de aşırı takıntı evham vardı zamanla yendim:) Güzel düşün her şey güzel olur canım:KK19: Bana pozitif düşünce kitapları çok iyi geldi:)

Hoşgeldin canım:KK36: Tarif aramaya başladın mı:KK53:

O kadar da değil intihar mı ettiricen bana :mad::mad:
Sen nasıl istersiniz öyle deyin diyince bende, bakayım ne kadarına hazırsın dedim:KK70:
Başlamadım ki.. Yarın gezcem, sonraki günde gezcem sonraki gün araştırırım, fikirlere açığım:KK60:

Back