• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Verdim ama sen görmedin tatlım ..

Evimizin etrafı yürüyüşe müsait gündüz yürüyorum dinleniyorum..
Sporu gündüz yapmıyorum gece yapıyorum..

Gündüz yapınca az yemenin enerjisizliği ile ve yorgunluğuyla acıktığımızı hissediyorum
O yüzden gece yapıyorum sporumu
Onun yorgunluğuyla da acıkmadan uyuyorum =)
he tamam pardon :110:
ama korkmuyomusun gece ben korkarım ki bizimde müsait canım ama korkarımki ben :KK57:

Evet kazandibi o:-) Bir de geçen sene havale geçirdi çocuk gidiyordu neredeyse ondan beri de çok düşüyorum üzerine:)
Ben de öyle seviyorum kızıyor oofff diye:-)

Yok yok korkma göz açıp kapayıncaya bitiyor:KK19: Benim son ikisi kazara oldu:KK22:
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun :) Bebekken sevebildiğimiz kadar sevmemiz lazım yürümeye başladıktan sonra kucakta durmuyorlar sıkılıyorlar hemen haklılar aslında ama ben öyle anlıyorum sevdiğimi :)

Evet kazandibi o:-) Bir de geçen sene havale geçirdi çocuk gidiyordu neredeyse ondan beri de çok düşüyorum üzerine:)
Ben de öyle seviyorum kızıyor oofff diye:-)

Yok yok korkma göz açıp kapayıncaya bitiyor:KK19: Benim son ikisi kazara oldu:KK22:
Doğurmasından değil canım ya bakmasından sorumluluğundan çok korkuyorum, ben ne hale gelirim diye korkuyorum bilmiyom korkuyom :110: ayy o kaza işinden de korkuyorum ben imdat ben herşeyden korkuyorum sanırım :KK53:

Yok be ablam neresi çıtır onun..
Daha 20lerde:nazar: Ben 40 doğru gidiyorum:cry:

Oyy kıyamam çok geçmiş olsun :) Bebekken sevebildiğimiz kadar sevmemiz lazım yürümeye başladıktan sonra kucakta durmuyorlar sıkılıyorlar hemen haklılar aslında ama ben öyle anlıyorum sevdiğimi :)
Sağol canım:36: Zorla morla seviyoruz artık:27: Bazen de kendi yanaşıyor öp diye:48:

genellikle annane yada babanne tarafından şımartılan çocuklar öyle oluyo çevremde gördüğüm kadarıyla o_O
İşte en korktuğum konu.. Ben tek çocucuğum benim çocuk tek torun olacak sözlümün ailesi torun olursa bayılır onlarda çok sever inşallah benim kurallarım çiğnenmez sesimi de çıkaramam ki ben üff

Back