- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.521
Ya dövmem de bazen yolda görüyorum annesine bağıran 3 5 yaşındaki veletler vuranlar falan ben bir tane yapıştırmamak için zor tutuyorum kendimikıyamazsın ki amaakızını dövmeyen dizini döver derler
matrikse bağlasan iyi olur terlik yolluyom kafana
he tamam pardonVerdim ama sen görmedin tatlım ..
Evimizin etrafı yürüyüşe müsait gündüz yürüyorum dinleniyorum..
Sporu gündüz yapmıyorum gece yapıyorum..
Gündüz yapınca az yemenin enerjisizliği ile ve yorgunluğuyla acıktığımızı hissediyorum
O yüzden gece yapıyorum sporumu
Onun yorgunluğuyla da acıkmadan uyuyorum =)
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun :) Bebekken sevebildiğimiz kadar sevmemiz lazım yürümeye başladıktan sonra kucakta durmuyorlar sıkılıyorlar hemen haklılar aslında ama ben öyle anlıyorum sevdiğimi :)Evet kazandibi oBir de geçen sene havale geçirdi çocuk gidiyordu neredeyse ondan beri de çok düşüyorum üzerine:)
Ben de öyle seviyorum kızıyor oofff diye
Yok yok korkma göz açıp kapayıncaya bitiyorBenim son ikisi kazara oldu
ben korkuyom çocuk yapmaktaniyice cesaret valla 4 çocuk ben yapamazdım
he tamam pardon
ama korkmuyomusun gece ben korkarım ki bizimde müsait canım ama korkarımki ben
Doğurmasından değil canım ya bakmasından sorumluluğundan çok korkuyorum, ben ne hale gelirim diye korkuyorum bilmiyom korkuyomEvet kazandibi oBir de geçen sene havale geçirdi çocuk gidiyordu neredeyse ondan beri de çok düşüyorum üzerine:)
Ben de öyle seviyorum kızıyor oofff diye
Yok yok korkma göz açıp kapayıncaya bitiyorBenim son ikisi kazara oldu
Kuzum sporumu evde yapıyorum açıyorum bangır bangır müziğimi , koyuyorum laptopu önüme geçiyorum karşısına hop bir ki bir ki..
Daha 20lerdeYok be ablam neresi çıtır onun..
Sağol canımOyy kıyamam çok geçmiş olsun :) Bebekken sevebildiğimiz kadar sevmemiz lazım yürümeye başladıktan sonra kucakta durmuyorlar sıkılıyorlar hemen haklılar aslında ama ben öyle anlıyorum sevdiğimi :)
Ya dövmem de bazen yolda görüyorum annesine bağıran 3 5 yaşındaki veletler vuranlar falan ben bir tane yapıştırmamak için zor tutuyorum kendimi
Allah isteyen herkese nasip etsin canım :) ben istemiyorum şu anben tek çocuğum valla Rabbim nasip ederse bi sürü doğurcam
4 çocuk annesisin ve yarışmalarda maşallahın var ben bir tane yapınca salarım kendimi gibi geliyor maşallah valla :)Daha 20lerdeBen 40 doğru gidiyorum
Sağol canımZorla morla seviyoruz artık Bazen de kendi yanaşıyor öp diye
margi şu an iyice mala bağladığımı hissediyorum : D wuhuuuuuuuu zumba yapalım mı birlikte : D
alıntı yap canım böyle arada kaynar göremeyiz : ) iyi geceler yine beklerizYarın gelcem ben yeniyim ya tutunamadım hemenuykum geldi
Allah isteyen herkese nasip etsin canım :) ben istemiyorum şu an
ben de abla mı desem bilemedim margi abla diyo abla diyem miDaha 20lerdeBen 40 doğru gidiyorum
Sağol canımZorla morla seviyoruz artık Bazen de kendi yanaşıyor öp diye
İşte en korktuğum konu.. Ben tek çocucuğum benim çocuk tek torun olacak sözlümün ailesi torun olursa bayılır onlarda çok sever inşallah benim kurallarım çiğnenmez sesimi de çıkaramam ki ben üffgenellikle annane yada babanne tarafından şımartılan çocuklar öyle oluyo çevremde gördüğüm kadarıyla
AminnAllah'ım isteyince nasip etsin aratmadan
evet farkındayım beynim döndü resmen : DLuna sen gece yemek yeme fazla nolursun yeme yaramıyo sana hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?