• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versin İnşaAllah:KK36: Yaşları büyükyen küçüğe; 16 - 11- 9- 3:)
Küçükken zor diyordum, hemen büyüsünler istiyordum ama büyüdükçe daha ağırlaşıyor:KK43:

Aynen canım:KK19: İlk başta keşke girmeseydim dedim şimdi hiç çıkmıyorum:-)
Büyüdükçe dertler de büyüyür değil mi :) Ne güzel ev kalabalık ben çok severim çocukları ama bebekken büyüyünce çöpe atıcam hepsini :KK70: Dil pabuç kadar şimdiki nesilde arkadaşımın 3 yaşındaki kızı çene yarıştırıyor benimle :KK53:

Büyüdükçe dertler de büyüyür değil mi :) Ne güzel ev kalabalık ben çok severim çocukları ama bebekken büyüyünce çöpe atıcam hepsini :KK70: Dil pabuç kadar şimdiki nesilde arkadaşımın 3 yaşındaki kızı çene yarıştırıyor benimle :KK53:
Ben de mi çöpe atsam:70: Benim büyükler sessiz de küçüğü çok fena:27: Abisine ablalarına laf yetiştiririyor:70:

arkadaşımında var 4 yaşında kuzenine dil çıkarmış o da dedesine şikayet etmiş dil çıkarıyo diye yalan söylüyo dede hava alsın diye çıkardım demiiiş :KK70::KK70:

arkadaşımında var 4 yaşında kuzenine dil çıkarmış o da dedesine şikayet etmiş dil çıkarıyo diye yalan söylüyo dede hava alsın diye çıkardım demiiiş :KK70::KK70:
Al işte bak hazır cevap çok akıllılar çook biz başa çıkamıyoruz artık bazen kendimi salak gibi hissediyorum onlarla konuşurken :KK70:

Back