İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum

Mesela ben bu foruma ilk geldiğim gün nevrestenin peşine takılmıştım hiç unutmam
ha bire onunla konuşuyordum =D
Bıkacak sanmıştım benden hahah

napıyonuz diye lafa giriyim miii : ) daha önce tanışılan kişilere yoğunlaşılması normal aslında ama bu iki haftaya yok oluyor :)
ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum

bunu söyleyen ilk kişi sen değilsin : D
d&r da bi magnet vardı tanrım beni zayıflatmıyorsanm nolur arkadaşlarımı şişmanlat diye ben de o işlevi görüyorum sanki
Bak onu da ben de uygularım normalde ama benim bütün arkadaşlarım benden çok yiyen ve sıfır beden insanlardan oluşuyor pek işe yaramıyor yani ben de aksine acayip kilo alabilirim bünye meselesi herhal

Bak onu da ben de uygularım normalde ama benim bütün arkadaşlarım benden çok yiyen ve sıfır beden insanlardan oluşuyor pek işe yaramıyor yani ben de aksine acayip kilo alabilirim bünye meselesi herhal
LA BEN DE senin arkadaşın değil miyim hiç sıfır bedene benzeyen bi halim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…