- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #57.401
Canım tatlı istedi senin yüzünden sırf zararsıncanım çeker lan benim : D
misal ben bak beni sevmeyen yokYooooo hayır hiç öyle şeyler olmuyor kişi kendini sevdirdikten sonra =)
Ben de eskidim ama hala yeni gibiyim popülerliğim yok
Diyetisyen kontrolünde mi yapıyorsun margim
Selam:)Selam kızlar :)
Sen melankolik takılıyorsun biraz ondandır hahahimisal ben bak beni sevmeyen yok
Yooooo hayır hiç öyle şeyler olmuyor kişi kendini sevdirdikten sonra =)
bunu söyleyen ilk kişi sen değilsin : DCanım tatlı istedi senin yüzünden sırf zararsın
ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum
ama tabi bir ortama sonradan girince ister istemez bi çekingenlik oluyo yada eskilerle paylaşılmışlık daha çok o yüzden onlara yoğunlaşılıyo bilemiyorum
Bak onu da ben de uygularım normalde ama benim bütün arkadaşlarım benden çok yiyen ve sıfır beden insanlardan oluşuyor pek işe yaramıyor yani ben de aksine acayip kilo alabilirimbunu söyleyen ilk kişi sen değilsin : D
d&r da bi magnet vardı tanrım beni zayıflatmıyorsanm nolur arkadaşlarımı şişmanlat diyeben de o işlevi görüyorum sanki
sen de yenisin galiba
Selam canım görmedim görsem alırdım ben biliyorum seni arada laf atıyorum yemek topiklerindeLilYumiyum LunaDaisies biz tanışmadık sanırım, selamımı da almadınız
LA BEN DE senin arkadaşın değil miyim hiç sıfır bedene benzeyen bi halim var mıBak onu da ben de uygularım normalde ama benim bütün arkadaşlarım benden çok yiyen ve sıfır beden insanlardan oluşuyor pek işe yaramıyor yani ben de aksine acayip kilo alabilirimbünye meselesi herhal
Hahaha reelden bahsettim canım yanlış anlama burdakileri sayarsak diğerlerini dışarım benLA BEN DE senin arkadaşın değil miyim hiç sıfır bedene benzeyen bi halim var mı
ANAMM PARDON VE ALEYKÜMSELAM CANIM : ) ben atarlı luna seni tanıyalım : )LilYumiyum LunaDaisies biz tanışmadık sanırım, selamımı da almadınız
bende reelim hhıhHahaha reelden bahsettim canım yanlış anlama burdakileri sayarsak diğerlerini dışarım ben
napıyonuz diye lafa giriyim miii : ) daha önce tanışılan kişilere yoğunlaşılması normal aslında ama bu iki haftaya yok oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?