• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

ben de canım :KK19:vaov 4 çocuk maşallah :nazar::nazar: yaşını öğrenebilir miyim :KK22:
bu arada bende evliyim 40 günlük : )
Yaşım 36 oldu:) Ne güzel taze gelinsin:nazar: Allah mutluluğunu daim etsin canım:36:

Bende tuttufrutti kızlar:KK53:
üniversite son sınıf öğrencisi
18 aylık bir ilişkim var bazen kavga gürültüde olsa :KK22:
şimdilik bu kadar :)
Onlarda tuzu biberi oluyor işte:)
SAyılır ben de o da yok marketlere de annem gider ben full evde komşu teyzeler bile benden daha sosyal:KK53:

Aynen hemde ne ot bende öyleyim ot geldim saman gidicem şu hayattan:KK53:

Ben de ya orada ya burada en sevdiğim iki topik:KK70: 4 çocuk annesimi amanınn maşallah Allah bağışlasın :)
Evet çok eğlenceli geçiyor orası da:48:
Amin canım sağol:36: Darısı başınıza:27:

Yaşım 36 oldu:) Ne güzel taze gelinsin:nazar: Allah mutluluğunu daim etsin canım:KK36:

Onlarda tuzu biberi oluyor işte:)

Evet çok eğlenceli geçiyor orası da:KK48:
Amin canım sağol:KK36: Darısı başınıza:KK53:
Bi becerip evlenebilsek çocukta yapıcam ama kısmet olmadı bir türlü :KK53: Yaşları kaç zor olmuyormu 4 çocuk ben arada arkadaşım kızına bakıyorum bana bırakıyor işi varken yarım saat içinde beynim error veriyor :KK70:

Ohh ne güzel bedava diyetisyen :KK19:

Aynı hisleri ben de yaşadım ama zamanla arkadaş ediniyorsunuz:KK19:

Margim bende Nevoşun peşindeydim ilk girdiğimde gerçi hala peşindeyim:KK70: Ama gerçekten Nevoş sayesinde açıldım o olmasa foruma uğramazdım herhalde ilk zamanlardan sonra bir sürü topik gezip selam veriyordum hiç kimse kale almıyordu:KK12:
Bende öyleydim girdiğimde mutlaka nevoyla konuşurdum , hatta bir süre girmemiştim geyik topiğe nerelerdesin kız diye yazmıştı hiç unutmam merak etmiş falan..

İnsanın hoşuna giden şeyler bunlar bende öyle sevdim forumu..

Back