- 11 Kasım 2014
- 582
- 2.460
- 63
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #57.441
ben de canım vaov 4 çocuk maşallah yaşını öğrenebilir miyim
bu arada bende evliyim 40 günlük : )
ayyy taze geliiin hayırlı olsun..
darısı başıma inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de canım vaov 4 çocuk maşallah yaşını öğrenebilir miyim
aynen öyle ya bak mesela yarın temizlik yapcam yemek yapcam çok sıkıcı bunlar hep gezsek oynasak olmuyo muEvlenince neden kaldırır oldun ev işinden neyin demi
yemek yemek istiyolar bunu biliyorumAman kim dediyse onu halt etmiş.. Biz ilgi sevgi istiyoruz sadece asıl onların ne halt istediği belli değil
Yaşım 36 oldu:) Ne güzel taze gelinsin Allah mutluluğunu daim etsin canımben de canım vaov 4 çocuk maşallah yaşını öğrenebilir miyim
Onlarda tuzu biberi oluyor işte:)Bende tuttufrutti kızlar
üniversite son sınıf öğrencisi
18 aylık bir ilişkim var bazen kavga gürültüde olsa
şimdilik bu kadar :)
Evet çok eğlenceli geçiyor orası daSAyılır ben de o da yok marketlere de annem gider ben full evde komşu teyzeler bile benden daha sosyal
Aynen hemde ne ot bende öyleyim ot geldim saman gidicem şu hayattan
Ben de ya orada ya burada en sevdiğim iki topik 4 çocuk annesimi amanınn maşallah Allah bağışlasın :)
Aa bak yemek yapmayı çok severim ben temizlik yapmayalımaynen öyle ya bak mesela yarın temizlik yapcam yemek yapcam çok sıkıcı bunlar hep gezsek oynasak olmuyo mu
ne okuyosun : )
AY TEŞEKKÜR EDERİM : ) darısı isteyen herkeseayyy taze geliiin hayırlı olsun..
darısı başıma inşallah
Uyumak rahatsız edilmek istemiyorlar bunu da ben biliyorum :)yemek yemek istiyolar bunu biliyorum
Allahhhhhhh habere bakişletme okuyorum :)
yarında tatilmiş vize iptal çok mutluyum
ha evet evet kesinlikle bunu ben de biliyorum : DUyumak rahatsız edilmek istemiyorlar bunu da ben biliyorum :)
Hoşbuldumwalla slm vermeseydin pişmanlık içerisindeydim parazitmi yaptım dieAleykümselam hoşgeldin
Aman kim dediyse onu halt etmiş.. Biz ilgi sevgi istiyoruz sadece asıl onların ne halt istediği belli değil
Bi becerip evlenebilsek çocukta yapıcam ama kısmet olmadı bir türlü Yaşları kaç zor olmuyormu 4 çocuk ben arada arkadaşım kızına bakıyorum bana bırakıyor işi varken yarım saat içinde beynim error veriyorYaşım 36 oldu:) Ne güzel taze gelinsin Allah mutluluğunu daim etsin canım
Onlarda tuzu biberi oluyor işte:)
Evet çok eğlenceli geçiyor orası da
Amin canım sağol Darısı başınıza
Hoşgeldiniz:)Slm kızlar bende o deliğe düşenlerdenim çıkamıyorum
Bende öyleydim girdiğimde mutlaka nevoyla konuşurdum , hatta bir süre girmemiştim geyik topiğe nerelerdesin kız diye yazmıştı hiç unutmam merak etmiş falan..Ohh ne güzel bedava diyetisyen
Aynı hisleri ben de yaşadım ama zamanla arkadaş ediniyorsunuz
Margim bende Nevoşun peşindeydim ilk girdiğimde gerçi hala peşindeyim Ama gerçekten Nevoş sayesinde açıldım o olmasa foruma uğramazdım herhalde ilk zamanlardan sonra bir sürü topik gezip selam veriyordum hiç kimse kale almıyordu
Aşk işte yine de onlarlayız hahaaynen öyle koca adam görünümlü çocuklar resmen
Hoşgeldin canım ütopyaya bakıyordum da reklama girdi geldimmmHoşbuldumwalla slm vermeseydin pişmanlık içerisindeydim parazitmi yaptım die
Ben de 27 yaşına girdim : ) Amin amin inşAllah hepimizinkini : )Yaşım 36 oldu:) Ne güzel taze gelinsin Allah mutluluğunu daim etsin canım
Onlarda tuzu biberi oluyor işte:)
Evet çok eğlenceli geçiyor orası da
Amin canım sağol Darısı başınıza
Allahhhhhhh habere bak
luna= temizlik : DAa bak yemek yapmayı çok severim ben temizlik yapmayalım