- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.441
helall olsun bee :) :)Ya yok bende zaten eşimden çıkarıyorum hep, sen yüz vermesen olmaz diyorum, adamın birşey yaptığı yok aslında ama surat assın mesafeli olsun istiyorum, öküzlüğünü millete, romantikliliğini şirinliğini bana göstersin
Aldatma konusunda asla erkeğe güvenipte arkasını bırakmam zaten
Aminn Allah bekarlarımıza da nasip etsin :)Olsun canım ben de zor aşamalı bir tarif yapmıcam şansımda yok zaten maksat eğlence olsunKatıl sen katıl
Az önce evli misin diye sormuştum bu mesajı görmeden cevabımı aldımTaze gelinsin demek
MaşaAllah canım, Allah mutluluğunu daim etsinEvett 1 yıl olacak 3 hafta sonraSen?
Yok ya kıskançlık geçmiyor, yani hayatındaki adama aşıksan mümkün değil zaten geçmesi
ahahaaahahha dur tamamtamam catma bari bırak uyusun savunmasız insana dokunma şimdiAdamı kestireceksiniz bana
Uyuyor içerde savunmasızda
Hayatta demem canım nefis bu, belli mi olurhelall olsun bee :) :)
Bazıları diyor ya hani erkek arkadaşıma kocama cok güvenyrm o asla yapmaz o asla etmez
deli oluyorum nöhh yapmaz diyesim geliyor içimden vrya yav he he diyorum
olsun birşey yapmamış olsa bile haklısın bırakma aslaa
sizi gidi sizi çifte kumrular maşallah size
en kötü günleriniz inşallah böyle olsun canlarm benm
MaşaAllah canım, Allah mutluluğunu daim etsinBizim de cumartesi 12 yıl dolacak
tabi bebeğim öyle ya.. bende asla demem böyle sözler.. büyükte konuşmam kimseyide kınamam asla..Hayatta demem canım nefis bu, belli mi olur
Aminn canım darısı sizin başınıza
Bi tane daha kız var onada saldıralım mıahahaaahahha dur tamamtamam catma bari bırak uyusun savunmasız insana dokunma şimdi
o kıza saldıralımm
Kaynatıyor, intihar timi kuruyoruz. Varmı dövülecek birinapıyonuz prolar
Bi tane daha kız var onada saldıralım mı
Kaynatıyor, intihar timi kuruyoruz. Varmı dövülecek biri
tenhada sıkıştıralımBi tane daha kız var onada saldıralım mı
Kaynatıyor, intihar timi kuruyoruz. Varmı dövülecek biri
Amin, Tamam bu yorumu Nevoşa ileteyim benAminn Allah bekarlarımıza da nasip etsin :)
Bundan sonrakine katılırım, pek iddiam yok zaten, sohbete giriyorum :)
hoşgeldinn tatlımmmnapıyonuz prolar
Arkadaşlık bu yüzden güzel, her daim kolluyor, kollanıyorsuntenhada sıkıştıralım
gerisini bize bırakk tamamm
hb cnmhoşgeldinn tatlımmm
Et yemeklerine Nevoş için katıldım ben zaten, kahvaltıyı beceremem dedim, makarnada da önce hastaydım iyileşincede zor yemekleri görünce kaçtımAmin, Tamam bu yorumu Nevoşa ileteyim benBir sonra ki kategoride düşer peşine Ben de yarışmadan çok sohbet için varım, yarışma bahanesiyle çok arkadaş tanıdım
katılmaya calıstım bende olmadı amaEt yemeklerine Nevoş için katıldım ben zaten, kahvaltıyı beceremem dedim, makarnada da önce hastaydım iyileşincede zor yemekleri görünce kaçtım
Bir dahaki kategoride yapışır zaten yakama
Katıldın ya işte, daha ne olsun :)katılmaya calıstım bende olmadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?