İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Ya yok bende zaten eşimden çıkarıyorum hep, sen yüz vermesen olmaz diyorum, adamın birşey yaptığı yok aslında ama surat assın mesafeli olsun istiyorum, öküzlüğünü millete, romantikliliğini şirinliğini bana göstersin:-)
Aldatma konusunda asla erkeğe güvenipte arkasını bırakmam zaten
helall olsun bee :) :)
Bazıları diyor ya hani erkek arkadaşıma kocama cok güvenyrm o asla yapmaz o asla etmez
deli oluyorum nöhh yapmaz diyesim geliyor içimden vrya yav he he diyorum :27:
olsun birşey yapmamış olsa bile haklısın bırakma aslaa
sizi gidi sizi çifte kumrular maşallah size
en kötü günleriniz inşallah böyle olsun canlarm benm:nazar::nazar::nazar::KK19::KK19::oops:

Olsun canım ben de zor aşamalı bir tarif yapmıcam şansımda yok zaten maksat eğlence olsun:KK73: Katıl sen katıl:KK19:
Az önce evli misin diye sormuştum bu mesajı görmeden cevabımı aldım:KK48:Taze gelinsin demek:nazar:
Aminn Allah bekarlarımıza da nasip etsin :)
Bundan sonrakine katılırım, pek iddiam yok zaten, sohbete giriyorum :)

helall olsun bee :) :)
Bazıları diyor ya hani erkek arkadaşıma kocama cok güvenyrm o asla yapmaz o asla etmez
deli oluyorum nöhh yapmaz diyesim geliyor içimden vrya yav he he diyorum :KK53:
olsun birşey yapmamış olsa bile haklısın bırakma aslaa
sizi gidi sizi çifte kumrular maşallah size
en kötü günleriniz inşallah böyle olsun canlarm benm:nazar::nazar::nazar::KK19::KK19::oops:
Hayatta demem canım nefis bu, belli mi olur :KK51:
Aminn canım darısı sizin başınıza :KK68::KK68:

Hayatta demem canım nefis bu, belli mi olur :KK51:
Aminn canım darısı sizin başınıza :KK68::KK68:
tabi bebeğim öyle ya.. bende asla demem böyle sözler.. büyükte konuşmam kimseyide kınamam asla..
Rabbim öyle şeyleri hiç göstermesin inşallah
yaşayanlarada Sabır versin cok zor gerçekten..
Aminnnnnnnnnn oh duamıda aldm
:27:

Amin, Tamam bu yorumu Nevoşa ileteyim ben:KK53: Bir sonra ki kategoride düşer peşine:KK70: Ben de yarışmadan çok sohbet için varım, yarışma bahanesiyle çok arkadaş tanıdım:KK36:
Et yemeklerine Nevoş için katıldım ben zaten, kahvaltıyı beceremem dedim, makarnada da önce hastaydım iyileşincede zor yemekleri görünce kaçtım :KK70:
Bir dahaki kategoride yapışır zaten yakama:cool:

Back