- 27 Kasım 2013
- 5.922
- 675
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.481
slmmm tatlımm
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
iyi özellikle türkçe güzel gidiyorIyyim canim ne olsun bildigin gibi bi degisiklik yoknasil gidiyo dersler
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
selam cnmm naberSelam millet![]()
![KK54 :KK54: :KK54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmm tatlımm
iyi özellikle türkçe güzel gidiyorIyyim canim ne olsun bildigin gibi bi degisiklik yoknasil gidiyo dersler
selam cnmm naberSelam millet![]()
iyidirr görüşemiyoruz bu aralarslmmm tatlımm
iyi özellikle türkçe güzel gidiyor
selam cnmm naber:)
Hadi yaa.. Üzülme seneye yine gidersinizSelamlar :)
Kaplıca eğlencem bitti![]()
Hadi yaa.. Üzülme seneye yine gidersiniz![]()
Onlar lükse mi bakar, su sıcak mı ona bakarAhahaha evet gideriz cok buyuk ihtimalYa gural afyon gibi luks bir yere gitsek bu kadar mizmizlanmicam
Kozakliya gittik yaaa![]()
Onlar lükse mi bakar, su sıcak mı ona bakar![]()
Off valla yaaaa :)
Aman yarabbi kaplica suyu icinde "tavuklarii pisirmiseeem haciyi da carsiya gondermiseeeem" diye soyleyip oynuyorlardi ya![]()
Sen bi an önce evlen![]()
Seninkiler aşmış :) Eskiden hamamdan bakarlardı kızı artık saunadan bakılıyor demek ki, evde kalan arkadaşlara duyrulurSauna içinde halay çekiyolardı ya
Annem de 37 yasindaki bekar kuzenime kiz bakiyodu
Nerelere gideeeyim
Seninkiler aşmış :) Eskiden hamamdan bakarlardı kızı artık saunadan bakılıyor demek ki, evde kalan arkadaşlara duyrulur![]()
BDV de evlenmek istiyorum diyenlere söyleyek bari, oralarda takılsınlar :)Artik kizlar kaplicadan bulunuyo şekerim![]()
BDV de evlenmek istiyorum diyenlere söyleyek bari, oralarda takılsınlar :)
Oy verdik ya şekerimEN TARZ ÜYEMİZİ SEÇİYORUZ !
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...si-konsept-secme-anketi.771852/#post-37911999
Oy verdik ya şekerim![]()
Ben varımmmkimse yook muuu
naasılsın bakyımmBen varımmm![]()
İyiyim bugün çok şükür sen nasılsın :) Atarsa kaçnaasılsın bakyımm![]()