İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Yok yok atla sen:KK48: Ben biraz çekingenimdir başlangıçta biri laf atmadan açılamıyorum:oops:
Yarın yapıp eklicem İnşaAllah canım:D
Bilseydim ben atlardım, sen konuşmayınca burnun havada sandım:KK53::KK31:Aaa yarın bakalım neler döktürmüşsün :)
Ben yapardım.. Kimseyide sallamazdım yada adamakıllı uyarırdım..
Ya işte o kadar kolay değil:KK51: Ben belli ediyorum hissettiriyorum ama, haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyor insan, açık açık asılmadı sonuçta

Bilseydim ben atlardım, sen konuşmayınca burnun havada sandım:KK53::KK31:Aaa yarın bakalım neler döktürmüşsün :)

Ya işte o kadar kolay değil:KK51: Ben belli ediyorum hissettiriyorum ama, haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyor insan, açık açık asılmadı sonuçta
yok canım kendine çeki düzen ver küçük çocuk değilsin sonuçta diye uyarabilirsin kanımca :)

Yapı olarak beni biliyorlar, hastalık derecesinde kıskanç olduğumu, havadan nem kaptığımı, azıcık düşünce olsa dikkat eder. Sanki inadına huzursuz ediyor gibi geliyo bazen
En sevmediğim tip.. Bilerek yapanlar.. Sırf karşı tarafı huzursuz etmek için uğraşanlar.. Sevmiyorum sinir oluyorum öyle insanlara.. Bende çok kıskancım çok hemde..

Gerçekten mi:70:Yok hiç öyle kötü bir huyum yoktur:22: Çok abartılı bir tarif değil, Nevoşun ağına yakalandım bir kere el mahkum katılıcam:17:

En sevmediğim tip.. Bilerek yapanlar.. Sırf karşı tarafı huzursuz etmek için uğraşanlar.. Sevmiyorum sinir oluyorum öyle insanlara.. Bende çok kıskancım çok hemde..
Çoğu zaman kendimi tutuyorum ama öyle bir an geliyor ki patlayada biliyorum inşallah o duruma getirmez ne deyim :)
Onun açısından hayırlı olan bu yani:KK53:

Gerçekten mi:KK70:Yok hiç öyle kötü bir huyum yoktur:KK22: Çok abartılı bir tarif değil, Nevoşun ağına yakalandım bir kere el mahkum katılıcam:KK17:
Bende katılacaktımda tarifleri görünce vazgeçtim :) Deli emek vermiş hatunlar, ben daha yeni gelinim ne anlarım makarna açmaktan, bir dahaki yarışmaya kısmet:-)

yedümm geldimm bu tarz benim yarışmasına bakıyonuz mu kızlar
resmen komedi ya
yiyiyorlar birbirlerin kedi köpek gibi:KK45::KK45:

Back