İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Marga sevgilisinin yanından ayrılacak diye bunalımda, harbide yarın buraya gelecek 6 da uçağı var erken uyudu:KK73:
neden margı kavgamı ettı :( ıns duzelır lokum nerde nısanlandımı .. harbı yanına mı gelıyo ya ne kadar kıskandım ıkınızle beraber oturmak ısterdım valla :(

neden margı kavgamı ettı :KK43: ıns duzelır lokum nerde nısanlandımı .. harbı yanına mı gelıyo ya ne kadar kıskandım ıkınızle beraber oturmak ısterdım valla :KK43:
Yok kız ne ayrılması, aynı şehirdeler şuanda onun yanından kendi evine gidecek yani.
Lokumda 50 yaş üstü arkadaşlarıyla kaplıcada tatil yapıyor:KK53::KK70:

Et yemeklerine Nevoş için katıldım ben zaten, kahvaltıyı beceremem dedim, makarnada da önce hastaydım iyileşincede zor yemekleri görünce kaçtım :KK70:
Bir dahaki kategoride yapışır zaten yakama:cool:
Bencede kaçışın olmaz artık ben ispiyonlarım zaten:27:

Ben çıkıyorum:10: Hepinize iyi geceler, tatlı sohbetler:36::36:

He ya.. Akşamda tvyi kapattık, sohbet ediyoruz eşimle, komşudan deli sesler geliyor, kavga mı sohbet mi belli değil, eşimde Yıllardır İstanbulda olduğundan o kadar alışmış ki sese, hiç umursamıyor, özellikle benim alanım sessizse, dışardan gelen sesler sinirimi bozuyor. Eski yapılar çok kötü ya, işlerimizi halletsek hayırlısıyla, bizde ev alsak sessiz bir yerden :KK76:
Inşallah canim benim

Back