- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.461
margı harbı nerdeler![KK11 :KK11: :KK11:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk11.gif)
![KK11 :KK11: :KK11:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk11.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Marga sevgilisinin yanından ayrılacak diye bunalımda, harbide yarın buraya gelecek 6 da uçağı var erken uyudumargı harbı nerdeler![]()
yapılısını koymamıstım bıdaha dedım katılmıyım :) oyle kaldıHadi yaaEksik diye mi?
Katılsaydın keşke, daha bitmedi yarışmayapılısını koymamıstım bıdaha dedım katılmıyım :) oyle kaldı
neden margı kavgamı ettıMarga sevgilisinin yanından ayrılacak diye bunalımda, harbide yarın buraya gelecek 6 da uçağı var erken uyudu![]()
Yok kız ne ayrılması, aynı şehirdeler şuanda onun yanından kendi evine gidecek yani.neden margı kavgamı ettııns duzelır lokum nerde nısanlandımı .. harbı yanına mı gelıyo ya ne kadar kıskandım ıkınızle beraber oturmak ısterdım valla
![]()
Amin canım, Allah huzurunuzu bozmasıAllah bizede göstersin o yılları devirmeyi.. Biz çömezmişiz
Fikirleri senin vermen gerekiyormuş
Evet yaşlandım artıkaboo 12 yılmı olmuşş maşalllahhhh![]()
vakıt bulamadım henuz bakıp cıkıyorum yap fotografla buraya gır atKatılsaydın keşke, daha bitmedi yarışma![]()
Aminn..Amin canım, Allah huzurunuzu bozmasıEsteğfirullah canım
Evet yaşlandım artıkAma olsun 12 yıl geçsede hâla yıldönümlerinde çiçek alıyorum
![]()
hahahaYok kız ne ayrılması, aynı şehirdeler şuanda onun yanından kendi evine gidecek yani.
Lokumda 50 yaş üstü arkadaşlarıyla kaplıcada tatil yapıyor![]()
Neyse boşver en o zaman yarışmayı falan, derslerine bak, atanınca bol bol yeme yapcan nasılsa, onlarla katılırsın yarışmayavakıt bulamadım henuz bakıp cıkıyorum yap fotografla buraya gır athıc vaktım yok pınko zaman sıkıstırıyo bılıyomusun
![]()
Bencede kaçışın olmaz artık ben ispiyonlarım zatenEt yemeklerine Nevoş için katıldım ben zaten, kahvaltıyı beceremem dedim, makarnada da önce hastaydım iyileşincede zor yemekleri görünce kaçtım
Bir dahaki kategoride yapışır zaten yakama![]()
evt cnmNeyse boşver en o zaman yarışmayı falan, derslerine bak, atanınca bol bol yeme yapcan nasılsa, onlarla katılırsın yarışmaya![]()
sanada ıyı gecelrBencede kaçışın olmaz artık ben ispiyonlarım zaten
Ben çıkıyorumHepinize iyi geceler, tatlı sohbetler
![]()
Sağol yaaBencede kaçışın olmaz artık ben ispiyonlarım zaten
Ben çıkıyorumHepinize iyi geceler, tatlı sohbetler
![]()
Aminn..Benimkinde o incelik yok, elinde etipuffla gelmezse birşey bilmiyorum ben
Yaş kaç peki?
Daha çıtırmışsın ya niye ağlıyonBen benimkini adam ettimİsterse almasın
Pazar günü 35e veda edicem canım
![]()
Inşallah canim benimHe ya.. Akşamda tvyi kapattık, sohbet ediyoruz eşimle, komşudan deli sesler geliyor, kavga mı sohbet mi belli değil, eşimde Yıllardır İstanbulda olduğundan o kadar alışmış ki sese, hiç umursamıyor, özellikle benim alanım sessizse, dışardan gelen sesler sinirimi bozuyor. Eski yapılar çok kötü ya, işlerimizi halletsek hayırlısıyla, bizde ev alsak sessiz bir yerden![]()