- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.401
Olsun gec kalmis sayilmayiz :)Aslında uzun süre uzak kaldım topikten, yoksa çoktan tanışmış olurduk
Benim kuzenim canım eşiminkiler cesaret edemez yapmaya :)Birde senin kuzenin miBen eşinin kuzeni sandım
:) pis kuzenYok ki zaten kendine hayrı yok bana ne olacak
Kendi kuzenim öyle yapsa ben döverimBenim kuzenim canım eşiminkiler cesaret edemez yapmaya :)
Kv bile eşim ona yanaşınca aman karına git sarıl der
İnan bende çok istiyorum şöyle saçına yapışıp balkondan atmayı ama çok yakın akraba olunca yapamıyorsunKendi kuzenim öyle yapsa ben döverim
Yok yok atla senYok canım sen ordayken birileriyle sohbet ediyor oluyordun genelde o yüzden atlamadım hiç, yoksa görüyordum seni :)
Tarifini koydun mu :)
Ben yapardım.. Kimseyide sallamazdım yada adamakıllı uyarırdım..İnan bende çok istiyorum şöyle saçına yapışıp balkondan atmayı ama çok yakın akraba olunca yapamıyorsun
Bilseydim ben atlardım, sen konuşmayınca burnun havada sandımYok yok atla senBen biraz çekingenimdir başlangıçta biri laf atmadan açılamıyorum
Yarın yapıp eklicem İnşaAllah canım
Ya işte o kadar kolay değilBen yapardım.. Kimseyide sallamazdım yada adamakıllı uyarırdım..
İyi geceler canımBen yatıyorum bebeklerim iyi geceler hepinize
yok canım kendine çeki düzen ver küçük çocuk değilsin sonuçta diye uyarabilirsin kanımca :)Bilseydim ben atlardım, sen konuşmayınca burnun havada sandımAaa yarın bakalım neler döktürmüşsün :)
Ya işte o kadar kolay değilBen belli ediyorum hissettiriyorum ama, haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyor insan, açık açık asılmadı sonuçta
Olsun gec kalmis sayilmayiz :)
İyi gecelerBen yatıyorum bebeklerim iyi geceler hepinize
Yapı olarak beni biliyorlar, hastalık derecesinde kıskanç olduğumu, havadan nem kaptığımı, azıcık düşünce olsa dikkat eder. Sanki inadına huzursuz ediyor gibi geliyo bazenyok canım kendine çeki düzen ver küçük çocuk değilsin sonuçta diye uyarabilirsin kanımca :)
En sevmediğim tip.. Bilerek yapanlar.. Sırf karşı tarafı huzursuz etmek için uğraşanlar.. Sevmiyorum sinir oluyorum öyle insanlara.. Bende çok kıskancım çok hemde..Yapı olarak beni biliyorlar, hastalık derecesinde kıskanç olduğumu, havadan nem kaptığımı, azıcık düşünce olsa dikkat eder. Sanki inadına huzursuz ediyor gibi geliyo bazen
Bilseydim ben atlardım, sen konuşmayınca burnun havada sandımAaa yarın bakalım neler döktürmüşsün :)
Ya işte o kadar kolay değilBen belli ediyorum hissettiriyorum ama, haklıyken haksız duruma düşmekte istemiyor insan, açık açık asılmadı sonuçta
Çoğu zaman kendimi tutuyorum ama öyle bir an geliyor ki patlayada biliyorum inşallah o duruma getirmez ne deyim :)En sevmediğim tip.. Bilerek yapanlar.. Sırf karşı tarafı huzursuz etmek için uğraşanlar.. Sevmiyorum sinir oluyorum öyle insanlara.. Bende çok kıskancım çok hemde..
Bende katılacaktımda tarifleri görünce vazgeçtim :) Deli emek vermiş hatunlar, ben daha yeni gelinim ne anlarım makarna açmaktan, bir dahaki yarışmaya kısmetGerçekten miYok hiç öyle kötü bir huyum yoktur Çok abartılı bir tarif değil, Nevoşun ağına yakalandım bir kere el mahkum katılıcam
Yada herkesin gördüğü bir an da patla ona laf söylesinlerÇoğu zaman kendimi tutuyorum ama öyle bir an geliyor ki patlayada biliyorum inşallah o duruma getirmez ne deyim :)
Onun açısından hayırlı olan bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?