- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.381
İyi geceler hoşgeldin :)İyi geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler hoşgeldin :)İyi geceler![]()
Kız nasıl biri ki merak ettimBen çok kıskancım ya, kuzenim gelcek bize, eşim geçti karşıma yarım saat konuştu,
-Aşkım bak aileden insanları olduğu gibi kabullenmeliyiz, kız kötü niyetli değil, yapısı samimi, saf, öyle herkes kıskanılmaz, art niyetli olsa neyse, bazı insanlarıda olduğu gibi kabullenmek lazım.
-Tamam o zaman benide böyle kabul edin
-Aşkım yarım saat anlattım anladığın bumu pesss..
Kabullenmiyorum, eşim kiminle çizgi aşarsa, ensesine şaplatırım bitane![]()
Hadi kalk ye birşeyler :)olmaz yavuklum var benm ters kaçar bnaa
evett aynenn öylee
ama eğer şimdi kalkıp birşeyler yemesssem bayulabilirim![]()
Nekadardir evlisiniz :)Ben çok kıskancım ya, kuzenim gelcek bize, eşim geçti karşıma yarım saat konuştu,
-Aşkım bak aileden insanları olduğu gibi kabullenmeliyiz, kız kötü niyetli değil, yapısı samimi, saf, öyle herkes kıskanılmaz, art niyetli olsa neyse, bazı insanlarıda olduğu gibi kabullenmek lazım.
-Tamam o zaman benide böyle kabul edin
-Aşkım yarım saat anlattım anladığın bumu pesss..
Kabullenmiyorum, eşim kiminle çizgi aşarsa, ensesine şaplatırım bitane![]()
Hoşbuldumİyi geceler hoşgeldin :)
Ya çok lakayt, çok rahat, yürüyoruz gelip aramıza girip ikimizinde koluna giriyor, ben eşime yapılan fiziksel temastan nefret ediyorum, şort giyip uzanarak oturur ki ben misafir varken hayatta şort giymem, eşimle aralarında 8 yaş var abi demesem olur mu diyo, hayır diyorum daha adıyla sesleniyor, artık gelcem dediğinde müsait değilim diyorum.Kız nasıl biri ki merak ettim![]()
1 yıl olcak :)Nekadardir evlisiniz :)
Beni nasıl tanımıyorsunHoşbuldumAranızda yabancı kaldım ben, bir tek margiyi tanıyorum
![]()
Ben de hoşlanmam herkes haddini yerini bilecek.. Şortla oturması falan iyi dayanıyorsun valla ben hiç gelemem öyle şeylere..Ya çok lakayt, çok rahat, yürüyoruz gelip aramıza girip ikimizinde koluna giriyor, ben eşime yapılan fiziksel temastan nefret ediyorum, şort giyip uzanarak oturur ki ben misafir varken hayatta şort giymem, eşimle aralarında 8 yaş var abi demesem olur mu diyo, hayır diyorum daha adıyla sesleniyor, artık gelcem dediğinde müsait değilim diyorum.
Dayanmadım ki surat astım, kız rahatsız ettim sizi dedi, yüz vermedim hiç, sonra aradı gelcem falan dedi birşey çıkardım, ben fazla şans vermem bu konularda, bekar kızın işi yok benim evimde, kendini bilmez biriyse tabi.Ben de hoşlanmam herkes haddini yerini bilecek.. Şortla oturması falan iyi dayanıyorsun valla ben hiç gelemem öyle şeylere..
Yenisiniz daha :) su kuzenede gicik oldum he1 yıl olcak :)
Beni nasıl tanımıyorsun
Makarnadayım ya sürekli![]()
Bizide tanirsin canm :)HoşbuldumAranızda yabancı kaldım ben, bir tek margiyi tanıyorum
![]()
Sorma ya bende gıcık oluyorum, çoktan görüşmeyecek hale getirirdimde bu sefer ailesiylede ilişkilerimiz zedelencek, onlarda çok umrumda değil aslında, annem var işte aradaYenisiniz daha :) su kuzenede gicik oldum he
Yok tanıyorum da yemek topiğinde pek sohbetimiz olmadığı için tanımazsın diye düşünmüştüm1 yıl olcak :)
Beni nasıl tanımıyorsun
Makarnadayım ya sürekli![]()
Kesinlikle katılıyorum benim huzurum kaçacağına onların ki kaçsın..Dayanmadım ki surat astım, kız rahatsız ettim sizi dedi, yüz vermedim hiç, sonra aradı gelcem falan dedi birşey çıkardım, ben fazla şans vermem bu konularda, bekar kızın işi yok benim evimde, kendini bilmez biriyse tabi.
Yok canım sen ordayken birileriyle sohbet ediyor oluyordun genelde o yüzden atlamadım hiç, yoksa görüyordum seni :)Yok tanıyorum da yemek topiğinde pek sohbetimiz olmadığı için tanımazsın diye düşünmüştüm![]()
Birak tatlim ya boylelerinden haz etmiyorum yararida olmaz sanaSorma ya bende gıcık oluyorum, çoktan görüşmeyecek hale getirirdimde bu sefer ailesiylede ilişkilerimiz zedelencek, onlarda çok umrumda değil aslında, annem var işte arada
Aslında uzun süre uzak kaldım topikten, yoksa çoktan tanışmış olurdukBizide tanirsin canm :)
Kız var ya zavallı eşim :) Huyumu bildiği için erkenden odasına gider uyucam diye bakıyor ben burnumdan nefes almaya başlıyorum, ben istiyorum ki o ters davransın ki insanlar mesafeli olsun, ondada benim kuzenimi rahat ettirme isteği var, ona ne oluyorsaKesinlikle katılıyorum benim huzurum kaçacağına onların ki kaçsın..
Yok ki zaten kendine hayrı yok bana ne olacakBirak tatlim ya boylelerinden haz etmiyorum yararida olmaz sana
Birde senin kuzenin miKız var ya zavallı eşim :) Huyumu bildiği için erkenden odasına gider uyucam diye bakıyor ben burnumdan nefes almaya başlıyorum, ben istiyorum ki o ters davransın ki insanlar mesafeli olsun, ondada benim kuzenimi rahat ettirme isteği var, ona ne oluyorsa![]()