İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

herşey maddiyat deği ltabiki bende karşıyım buna ama gerçekten maddiyat olmadan olmuyor işte canm
bunu söyleynce bizi yalnış anlıyorlar belki ama bence geldikleri zaman onlarda neyin ne oldugunu daha iyi anlar diye düşünüyorum ben
Evet boyle diyince yanlis anlasiliyor ama olmayinca olmaz !! Ben aileme bile maddiyat yuzunden kucuk dusmek istemem

biliyorum tatlım biliyorum herşeyin farkındayım ben.. cok ta haklısın.
o benim nasıl bri oldugumu biliyor
maddiyat konusundada tavrımı bilyor
her ne kadar bazen yalnış düşünsede
ama napym. işte. olan bize olacaksa.. istediğini düşünsn ..
Ben kendimden biliyorum çünkü.. Ailesi yardım edecekse daha kolay olur herşey benim sözlüm askerden gelince biriktirip kendi yaptı sözü

Nerdeyse beni suçlu ilan ediyordun:KK70:
Harbiyle konuşuyoruz sürekli telefondan falan ilk defa buluşcaz bakalım:KK37: Buralarda olsaydın senlede görüşürdük
valla görüşürdük canm ya.. banada cok iyi gelirdi..
kendimi cok kötü hissediyorum çünkü
birilerin desteğine ihtiyacm var
beni anlayabilen kişilere ihtiyacm var
inşallah cok güzel bir görüşme olır sizin için
detaylarını bize aktarırsınız :27:

Bazen kiziyorm kendime cokmu ustune gidiyorum diye bisey yapmadigi halde abartiyorum ama napiim guvenimi kirdi !
Bak şimdi onunla sohbet et, kıskançlık yaptığın için en çok kendine zarar verdiğinin farkında olduğunu ama onu çok sevdiğin için istemsiz olarak bir anda büyüttüğünü, bunun elinde olmadığını söyle, onunla dertleş o seni teselli etcem diye durumu kabullenir :)

valla görüşürdük canm ya.. banada cok iyi gelirdi..
kendimi cok kötü hissediyorum çünkü
birilerin desteğine ihtiyacm var
beni anlayabilen kişilere ihtiyacm var
inşallah cok güzel bir görüşme olır sizin için
detaylarını bize aktarırsınız :KK53:
Hee totomuzun resmini atcaz sizde tahmin etceksiniz hangimiz olduğunu:KK70:
Böylede destek oluruz..

Ben kendimden biliyorum çünkü.. Ailesi yardım edecekse daha kolay olur herşey benim sözlüm askerden gelince biriktirip kendi yaptı sözü
hayır canm ailesi felan yardım etmeyecek..!
onun babsından baba olmaz.. kendide biliyor bunu babasının kendine hayrı yok
abisi desen başka yerde zaten
anlıcan oda yapayalnız..
ama başarmak zorunda eğer beni istiyorsa..
ben ona her türlü manevi destek olurum
ama cabalamadını görürsem hayatımı bile bilede yakmam..
erkek arkadaşının aileside arkasnda değilmiş
anlaşılan ama helal olsun biriktirip yapmış sözünü
gurur duydum gerçekten

Bak şimdi onunla sohbet et, kıskançlık yaptığın için en çok kendine zarar verdiğinin farkında olduğunu ama onu çok sevdiğin için istemsiz olarak bir anda büyüttüğünü, bunun elinde olmadığını söyle, onunla dertleş o seni teselli etcem diye durumu kabullenir :)
Kabullenmis defalarca gecti karsima ciddi ciddi nasihat edercesine aciklayici konustu ben varya ben yerimde duramiyorum normal olan seyler bazen ters geliyo :D

hayır canm ailesi felan yardım etmeyecek..!
onun babsından baba olmaz.. kendide biliyor bunu babasının kendine hayrı yok
abisi desen başka yerde zaten
anlıcan oda yapayalnız..
ama başarmak zorunda eğer beni istiyorsa..
ben ona her türlü manevi destek olurum
ama cabalamadını görürsem hayatımı bile bilede yakmam..
erkek arkadaşının aileside arkasnda değilmiş
anlaşılan ama helal olsun biriktirip yapmış sözünü
gurur duydum gerçekten
Sözlümün ailesi arkasında canım ama o sıralar babasının işleri iyi değildi o yüzden kendi yaptı hemde eksiksiz pırlantamıda aldı alyansımı da bileziğimide :) Çok çalışkan o konuda hiçbirşey diyemem ailesi mükemmel insanlar Allahım bozmasın çok iyiyiz :) Sen yardımcı olursun elele yaparsınız :)

ahahaha kız allah seni ne yapmasın emi ilahi ya:KK70::p:p
terbüyesizz:110::110::KK45::KK45:
sagolun.. iyiki varsınız zaten
sizler olmasanız bura olmasa tırlattıdım heraalda:KK45::KK45:
Ama neden ki sonuçta biz bizeyiz gösterelim nolcek:KK70:
Forum gerçekten iyi geliyor insana, paylaştıkça sorunlarından uzaklaşıyorsun.

Sözlümün ailesi arkasında canım ama o sıralar babasının işleri iyi değildi o yüzden kendi yaptı hemde eksiksiz pırlantamıda aldı alyansımı da bileziğimide :) Çok çalışkan o konuda hiçbirşey diyemem ailesi mükemmel insanlar Allahım bozmasın çok iyiyiz :) Sen yardımcı olursun elele yaparsınız :)
maşallah canm mutlulugunuz daim olsun inşallah böyle:nazar::nazar:
bakalım hayırlısı gün dogmadan neler dogarmış
geleceği düşünmekten yorrldm valla
hayırlısı artık

Kabullenmis defalarca gecti karsima ciddi ciddi nasihat edercesine aciklayici konustu ben varya ben yerimde duramiyorum normal olan seyler bazen ters geliyo :D
Ben çok kıskancım ya, kuzenim gelcek bize, eşim geçti karşıma yarım saat konuştu,
-Aşkım bak aileden insanları olduğu gibi kabullenmeliyiz, kız kötü niyetli değil, yapısı samimi, saf, öyle herkes kıskanılmaz, art niyetli olsa neyse, bazı insanlarıda olduğu gibi kabullenmek lazım.
-Tamam o zaman benide böyle kabul edin:110:
-:KK57::KK57::KK57: Aşkım yarım saat anlattım anladığın bumu pesss..
Kabullenmiyorum, eşim kiminle çizgi aşarsa, ensesine şaplatırım bitane:D:D

Back