İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Kız nasıl biri ki merak ettim

Nekadardir evlisiniz :)

Kız nasıl biri ki merak ettim
Ya çok lakayt, çok rahat, yürüyoruz gelip aramıza girip ikimizinde koluna giriyor, ben eşime yapılan fiziksel temastan nefret ediyorum, şort giyip uzanarak oturur ki ben misafir varken hayatta şort giymem, eşimle aralarında 8 yaş var abi demesem olur mu diyo, hayır diyorum daha adıyla sesleniyor, artık gelcem dediğinde müsait değilim diyorum.

Ben de hoşlanmam herkes haddini yerini bilecek.. Şortla oturması falan iyi dayanıyorsun valla ben hiç gelemem öyle şeylere..

Ben de hoşlanmam herkes haddini yerini bilecek.. Şortla oturması falan iyi dayanıyorsun valla ben hiç gelemem öyle şeylere..
Dayanmadım ki surat astım, kız rahatsız ettim sizi dedi, yüz vermedim hiç, sonra aradı gelcem falan dedi birşey çıkardım, ben fazla şans vermem bu konularda, bekar kızın işi yok benim evimde, kendini bilmez biriyse tabi.

Kesinlikle katılıyorum benim huzurum kaçacağına onların ki kaçsın..

Kesinlikle katılıyorum benim huzurum kaçacağına onların ki kaçsın..
Kız var ya zavallı eşim :) Huyumu bildiği için erkenden odasına gider uyucam diye bakıyor ben burnumdan nefes almaya başlıyorum, ben istiyorum ki o ters davransın ki insanlar mesafeli olsun, ondada benim kuzenimi rahat ettirme isteği var, ona ne oluyorsa

Birde senin kuzenin mi Ben eşinin kuzeni sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…