İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

canm seni kendime cok benzettim ve yakın gördim..
bende bir seferliğine olsa da güven sorunu yaşadım ve yıkıldım..
ayrıca bizimde askerden gelince birikimiimiz yok onun yok
iş güç yok henüz
gelince işini gücünü kurması cabalaması lazım maddiyat var
bir evin bir kızıyım
ailem maddi sıkıntı cekmek istemiyor
senn o açtıgın konuyuda okudum.. ah ah dert ortagımmışsın valla
Ayy canm benim ya bu kadar benzerlik :(
Ah ki ne ah nasil olucak bilmiyorum

Ayy canm benim ya bu kadar benzerlik :KK43:
Ah ki ne ah nasil olucak bilmiyorum
aynen bende cok şaşırdım.. benzeyen yönlerimiz varmış.. ve gerçekten cok zor değil mi
özellikle etrafndaki kişiler seni anlamıor ya daha zor vallahi.. ah bende bilmiyorum canm bekleyip görecez
ama benmki azimlidir inşalalh gelinxe cabalıcak iş güc için
cabalamas ise bende olmam zaten..

aynen bende cok şaşırdım.. benzeyen yönlerimiz varmış.. ve gerçekten cok zor değil mi
özellikle etrafndaki kişiler seni anlamıor ya daha zor vallahi.. ah bende bilmiyorum canm bekleyip görecez
ama benmki azimlidir inşalalh gelinxe cabalıcak iş güc için
cabalamas ise bende olmam zaten..
Ayni fikirdeyim kuzum cabalamak zorunda aksi halde ne ben nede ailem imkansiz yani maddi konular sorun olmasinda gerisi kolay insda olmaz

Ayni fikirdeyim kuzum cabalamak zorunda aksi halde ne ben nede ailem imkansiz yani maddi konular sorun olmasinda gerisi kolay insda olmaz
herşey maddiyat deği ltabiki bende karşıyım buna ama gerçekten maddiyat olmadan olmuyor işte canm
bunu söyleynce bizi yalnış anlıyorlar belki ama bence geldikleri zaman onlarda neyin ne oldugunu daha iyi anlar diye düşünüyorum ben

herşey maddiyat deği ltabiki bende karşıyım buna ama gerçekten maddiyat olmadan olmuyor işte canm
bunu söyleynce bizi yalnış anlıyorlar belki ama bence geldikleri zaman onlarda neyin ne oldugunu daha iyi anlar diye düşünüyorum ben
Ufak bir tavsiye canım.. Sakın maddiyat konusunda alttan almayın kıyamam ne kadar varsa o kadar olsun demeyin.. O ucuz olsun bu uygun olsun seni zorlamam dersizniz ama bir isteiğiniz pahalı olursa bencil anlayışsız olursunuz..

Ufak bir tavsiye canım.. Sakın maddiyat konusunda alttan almayın kıyamam ne kadar varsa o kadar olsun demeyin.. O ucuz olsun bu uygun olsun seni zorlamam dersizniz ama bir isteiğiniz pahalı olursa bencil anlayışsız olursunuz..
biliyorum tatlım biliyorum herşeyin farkındayım ben.. cok ta haklısın.
o benim nasıl bri oldugumu biliyor
maddiyat konusundada tavrımı bilyor
her ne kadar bazen yalnış düşünsede
ama napym. işte. olan bize olacaksa.. istediğini düşünsn ..

Back