- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.361
Evet boyle diyince yanlis anlasiliyor ama olmayinca olmaz !! Ben aileme bile maddiyat yuzunden kucuk dusmek istememherşey maddiyat deği ltabiki bende karşıyım buna ama gerçekten maddiyat olmadan olmuyor işte canm
bunu söyleynce bizi yalnış anlıyorlar belki ama bence geldikleri zaman onlarda neyin ne oldugunu daha iyi anlar diye düşünüyorum ben
Ben kendimden biliyorum çünkü.. Ailesi yardım edecekse daha kolay olur herşey benim sözlüm askerden gelince biriktirip kendi yaptı sözübiliyorum tatlım biliyorum herşeyin farkındayım ben.. cok ta haklısın.
o benim nasıl bri oldugumu biliyor
maddiyat konusundada tavrımı bilyor
her ne kadar bazen yalnış düşünsede
ama napym. işte. olan bize olacaksa.. istediğini düşünsn ..
Bazen kiziyorm kendime cokmu ustune gidiyorum diye bisey yapmadigi halde abartiyorum ama napiim guvenimi kirdi !Ama ben güvenmediğimden değil, paylaşamadığımdan kıskanıyorum diyorum
Sende öyle yap
Nerdeyse beni suçlu ilan ediyordunenee evet ben görmemişim ki onu pardonn kii
bende burdan bir kaç arkadaşmla görüşyordum gerçektencok iyi oluyor
valla görüşürdük canm ya.. banada cok iyi gelirdi..Nerdeyse beni suçlu ilan ediyordun
Harbiyle konuşuyoruz sürekli telefondan falan ilk defa buluşcaz bakalımBuralarda olsaydın senlede görüşürdük
Orasi neresi yaaaaaNerdeyse beni suçlu ilan ediyordun
Harbiyle konuşuyoruz sürekli telefondan falan ilk defa buluşcaz bakalımBuralarda olsaydın senlede görüşürdük
Bak şimdi onunla sohbet et, kıskançlık yaptığın için en çok kendine zarar verdiğinin farkında olduğunu ama onu çok sevdiğin için istemsiz olarak bir anda büyüttüğünü, bunun elinde olmadığını söyle, onunla dertleş o seni teselli etcem diye durumu kabullenir :)Bazen kiziyorm kendime cokmu ustune gidiyorum diye bisey yapmadigi halde abartiyorum ama napiim guvenimi kirdi !
Hee totomuzun resmini atcaz sizde tahmin etceksiniz hangimiz olduğunuvalla görüşürdük canm ya.. banada cok iyi gelirdi..
kendimi cok kötü hissediyorum çünkü
birilerin desteğine ihtiyacm var
beni anlayabilen kişilere ihtiyacm var
inşallah cok güzel bir görüşme olır sizin için
detaylarını bize aktarırsınız
hayır canm ailesi felan yardım etmeyecek..!Ben kendimden biliyorum çünkü.. Ailesi yardım edecekse daha kolay olur herşey benim sözlüm askerden gelince biriktirip kendi yaptı sözü
ahahaha kız allah seni ne yapmasın emi ilahi yaHee totomuzun resmini atcaz sizde tahmin etceksiniz hangimiz olduğunu
Böylede destek oluruz..
Kabullenmis defalarca gecti karsima ciddi ciddi nasihat edercesine aciklayici konustu ben varya ben yerimde duramiyorum normal olan seyler bazen ters geliyoBak şimdi onunla sohbet et, kıskançlık yaptığın için en çok kendine zarar verdiğinin farkında olduğunu ama onu çok sevdiğin için istemsiz olarak bir anda büyüttüğünü, bunun elinde olmadığını söyle, onunla dertleş o seni teselli etcem diye durumu kabullenir :)
Sözlümün ailesi arkasında canım ama o sıralar babasının işleri iyi değildi o yüzden kendi yaptı hemde eksiksiz pırlantamıda aldı alyansımı da bileziğimide :) Çok çalışkan o konuda hiçbirşey diyemem ailesi mükemmel insanlar Allahım bozmasın çok iyiyiz :) Sen yardımcı olursun elele yaparsınız :)hayır canm ailesi felan yardım etmeyecek..!
onun babsından baba olmaz.. kendide biliyor bunu babasının kendine hayrı yok
abisi desen başka yerde zaten
anlıcan oda yapayalnız..
ama başarmak zorunda eğer beni istiyorsa..
ben ona her türlü manevi destek olurum
ama cabalamadını görürsem hayatımı bile bilede yakmam..
erkek arkadaşının aileside arkasnda değilmiş
anlaşılan ama helal olsun biriktirip yapmış sözünü
gurur duydum gerçekten
Ama neden ki sonuçta biz bizeyiz gösterelim nolcekahahaha kız allah seni ne yapmasın emi ilahi ya
terbüyesizz
sagolun.. iyiki varsınız zaten
sizler olmasanız bura olmasa tırlattıdım heraalda
maşallah canm mutlulugunuz daim olsun inşallah böyleSözlümün ailesi arkasında canım ama o sıralar babasının işleri iyi değildi o yüzden kendi yaptı hemde eksiksiz pırlantamıda aldı alyansımı da bileziğimide :) Çok çalışkan o konuda hiçbirşey diyemem ailesi mükemmel insanlar Allahım bozmasın çok iyiyiz :) Sen yardımcı olursun elele yaparsınız :)
Sen hiç düşünüp üzme kendini olacağı varsa oluyor zaten bugünü heba etme boş yere..maşallah canm mutlulugunuz daim olsun inşallah böyle
bakalım hayırlısı gün dogmadan neler dogarmış
geleceği düşünmekten yorrldm valla
hayırlısı artık
olmaz yavuklum var benm ters kaçar bnaaAma neden ki sonuçta biz bizeyiz gösterelim nolcek
Forum gerçekten iyi geliyor insana, paylaştıkça sorunlarından uzaklaşıyorsun.
aynen canm herkez öyle diyor.. bende öyle yapıyorum artıkSen hiç düşünüp üzme kendini olacağı varsa oluyor zaten bugünü heba etme boş yere..
Ben çok kıskancım ya, kuzenim gelcek bize, eşim geçti karşıma yarım saat konuştu,Kabullenmis defalarca gecti karsima ciddi ciddi nasihat edercesine aciklayici konustu ben varya ben yerimde duramiyorum normal olan seyler bazen ters geliyo
Rica ederim moralin bozuldukça gel dertleşiriz :) Ben ettim siz etmeyinaynen canm herkez öyle diyor.. bende öyle yapıyorum artık
o güzel fikirlerin ve düşüncelerin içiinde cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?