- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #56.341
Sen de kendine iyi bak çok özletme kendini görüşürüz :)Kizlar sabah erkenden yola cikiyorum,sizleri cookk öpüyorum. Bir kac gün giremeyebilirim,girebilirimde isim belli olmazkendinize iyi bakin,uslu durun tamam mi
Hay senin gününeYav he heekiziiimmm ilk defa adet olmuyoz herhaldeeeee. Gunum gelmedi diyorum sana
yav he he lafımı çalmışş hırkızYav he heekiziiimmm ilk defa adet olmuyoz herhaldeeeee. Gunum gelmedi diyorum sana
Güvenme zaten, erkek değil mi potansiyel şüpheliGüven skntisi yasiyorumaslinda belli basli bisey yok ama elimde degil iste engel olamiyorum kendime oda cok bunaliyo orda ya cok alingan yada cok sinirli bazen
Ayy canm benim ya bu kadar benzerlikcanm seni kendime cok benzettim ve yakın gördim..
bende bir seferliğine olsa da güven sorunu yaşadım ve yıkıldım..
ayrıca bizimde askerden gelince birikimiimiz yok onun yok
iş güç yok henüz
gelince işini gücünü kurması cabalaması lazım maddiyat var
bir evin bir kızıyım
ailem maddi sıkıntı cekmek istemiyor
senn o açtıgın konuyuda okudum.. ah ah dert ortagımmışsın valla
aynen bende cok şaşırdım.. benzeyen yönlerimiz varmış.. ve gerçekten cok zor değil miAyy canm benim ya bu kadar benzerlik
Ah ki ne ah nasil olucak bilmiyorum
Bayiliyorum sana ben yaGüvenme zaten, erkek değil mi potansiyel şüpheli
UzakmisizBursadayım :)
Ayni fikirdeyim kuzum cabalamak zorunda aksi halde ne ben nede ailem imkansiz yani maddi konular sorun olmasinda gerisi kolay insda olmazaynen bende cok şaşırdım.. benzeyen yönlerimiz varmış.. ve gerçekten cok zor değil mi
özellikle etrafndaki kişiler seni anlamıor ya daha zor vallahi.. ah bende bilmiyorum canm bekleyip görecez
ama benmki azimlidir inşalalh gelinxe cabalıcak iş güc için
cabalamas ise bende olmam zaten..
Bende aşırı kıskancım canım, bunaltırım benim adamı, tabi o bunalmazBayiliyorum sana ben ya
Topuna kibrit suyu
Izindeyim pinkstrapBende aşırı kıskancım canım, bunaltırım benim adamı, tabi o bunalmazAlıştı alttan alıyo hoş görüyo, sende alıştır baride kavga etmeyin
Ama ben güvenmediğimden değil, paylaşamadığımdan kıskanıyorum diyorumIzindeyim pinkstrapburnundan getiriyorum aliscak aliscak eli mahkum
herşey maddiyat deği ltabiki bende karşıyım buna ama gerçekten maddiyat olmadan olmuyor işte canmAyni fikirdeyim kuzum cabalamak zorunda aksi halde ne ben nede ailem imkansiz yani maddi konular sorun olmasinda gerisi kolay insda olmaz
sana bi soru sordm niye cevap vermedin bnaAma ben güvenmediğimden değil, paylaşamadığımdan kıskanıyorum diyorum
Sende öyle yap
Ufak bir tavsiye canım.. Sakın maddiyat konusunda alttan almayın kıyamam ne kadar varsa o kadar olsun demeyin.. O ucuz olsun bu uygun olsun seni zorlamam dersizniz ama bir isteiğiniz pahalı olursa bencil anlayışsız olursunuz..herşey maddiyat deği ltabiki bende karşıyım buna ama gerçekten maddiyat olmadan olmuyor işte canm
bunu söyleynce bizi yalnış anlıyorlar belki ama bence geldikleri zaman onlarda neyin ne oldugunu daha iyi anlar diye düşünüyorum ben
Ne zamansana bi soru sordm niye cevap vermedin bna
biliyorum tatlım biliyorum herşeyin farkındayım ben.. cok ta haklısın.Ufak bir tavsiye canım.. Sakın maddiyat konusunda alttan almayın kıyamam ne kadar varsa o kadar olsun demeyin.. O ucuz olsun bu uygun olsun seni zorlamam dersizniz ama bir isteiğiniz pahalı olursa bencil anlayışsız olursunuz..
Allah iyiliğini versin. Vallahi ürktümİyiiii geceeeleer
enee evet ben görmemişim ki onu pardonn kiiNe zamanValla görmedim gördüğüm son mesaja cevap verdim, harbiyle görüşüyon mu dedin, bu hafta görüşcez dedim o değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?