- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.301
Adami cinnete getirmene kızıyon allam yareppim yakışıyomu sana![]()
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adami cinnete getirmene kızıyon allam yareppim yakışıyomu sana![]()
Bu ayı es geçsede olmaz muhtemelenTatlim 3. Günüm hafta sonuna denk geliyor,hoc bir labaratuvar acik olmaz hafta sonu. Ayrica tüm tahlil sonuclarim doktorumda. O tahlil sonucina göre ilac dojazi ayarliyor![]()
canm 4. günü gitsen olmuyormumuş ya kötü denk gelmiş vallaTatlim 3. Günüm hafta sonuna denk geliyor,hoc bir labaratuvar acik olmaz hafta sonu. Ayrica tüm tahlil sonuclarim doktorumda. O tahlil sonucina göre ilac dojazi ayarliyor![]()
Selam hoşgeldin, nutellanı al gel :) Parti varSelam kızlar![]()
selam şafakcı güzelSelam kızlar![]()
Bir iki kere koparmışım hatta yutmuşum arada kaynadıysa demekovv sen cok iyi vermişşin ya gerçi bende 8 kilo vrdim.
kaç kere cips yerken cıktı o tellerim
senin ki iyi dayanıklymş valla
erik yemeye bile hasret kaldım ah be
efkarlandm bak ya![]()
Salak kari bazen bakiyo,bazen bakmiyo telefonunaBu ayı es geçsede olmaz muhtemelen
Telefon edemez misin sorarız 1 gün önce yada 1 gün sonra olursa yaptırırız
3. Günü cumartesi, 4. Günü pazarcanm 4. günü gitsen olmuyormumuş ya kötü denk gelmiş valla
Nutellami mmmmSelam hoşgeldin, nutellanı al gel :) Parti var![]()
Tamamda tatlım Mersinde de olsan haftasonu olmuş olacaktıSalak kari bazen bakiyo,bazen bakmiyo telefonunaufff canim sıkıldı ya
3. Günü cumartesi, 4. Günü pazar![]()
eriği keserek yiyecem birgün hiç aklıma gelmezdi bilyon muBir iki kere koparmışım hatta yutmuşum arada kaynadıysa demekEriği keserek yedim ben sinirden
Birde yemek yemeyi acayip severim ben
![]()
Sevmeyenlere hayret ediyorum zaten, insan kendini bu zevkten neden mahrum bırakırNutellami mmmmbayilirım geldim hemen
tühh yaaaSalak kari bazen bakiyo,bazen bakmiyo telefonunaufff canim sıkıldı ya
3. Günü cumartesi, 4. Günü pazar![]()
Oy canım ya iyiyim sen nasilsinselam şafakcı güzel
bene şafakcıyımm nasılsınn :)
Biliyorum,her halükarda canim sıkıldı isteTamamda tatlım Mersinde de olsan haftasonu olmuş olacaktı
Nişana kadar vermem lazım ama hala açım mesela ne yesem dye düşünüyorumeriği keserek yiyecem birgün hiç aklıma gelmezdi bilyon mu
ama sonra dombik biri olursun cokk yemee![]()
Kesinlikle tarifi olmayan bi mutlukluk oSevmeyenlere hayret ediyorum zaten, insan kendini bu zevkten neden mahrum bırakır![]()
Arızamısın kızım senBiliyorum,her halükarda canim sıkıldı isteeger hafta içi olsa biletimi ertelerdim. Normalde istanbuldan geldikten sonra olmam gerekiyordu,neden boyle oldu anlamadim
iyi olmaya calışıyorum bende kuzum benm ya nasıl oluyum işteOy canım ya iyiyim sen nasilsin