- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.081
Selamlar..
Nasilsiniz ahali !
Nasilsiniz ahali !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkate almiyorum zatenSende aynısını yap madem görsün bakalım nasıl oluyor yada cevap verme özür dileyene kadar.
Hayirdir insallah neyin varHarbim görünen o ki senin hastalıktan oldu bende de :)
Ne kadar içten paylaşıyorum derdini, sen hesap et artık
Assolist te geldi :)Selamlar..
Nasilsiniz ahali !
NlmussskiiNolmuussss 
İyiyiz sen nasılsın :) Sadede geliyorum oynadığın oyunun adı neSelamlar..
Nasilsiniz ahali !
Iyiyiz sen nasilsin margarikotinSelamlar..
Nasilsiniz ahali !
Ask olsun ben miyim assolistAssolist te geldi :)
Hangi oyunu soruyorsun kuzum bir suru online oyun oynuyorum kart oyunu ve araba yarisi oynuyorum su aralar..İyiyiz sen nasılsın :) Sadede geliyorum oynadığın oyunun adı ne
Napiyon saçakliAsk olsun ben miyim assolist
İyiyi! Pembe canta =) neler var cantan da kizIyiyiz sen nasilsin margarikotin
Yatiyorum canim basim agriyor muzik dinliyorum icimi sizlatiyorNapiyon saçakli
Araba yarışı olabilir bak canım :)Hangi oyunu soruyorsun kuzum bir suru online oyun oynuyorum kart oyunu ve araba yarisi oynuyorum su aralar..
Noldu,moralin bozuk gibi?Yatiyorum canim basim agriyor muzik dinliyorum icimi sizlatiyor
Of icesim var..
Sen nasilsin kuzum
Hakaret etmişim gibi davranmasana :)Ask olsun ben miyim assolist
Asphalt 8 canim online oynaniyor ve bayilirsin..Araba yarışı olabilir bak canım :)
Ne oldu bakayim sana anlat hemenHakaret etmişim gibi davranmasana :)
Ne çıkarcısın :) selamı bilgi karşılığında veriyon :)İyiyiz sen nasılsın :) Sadede geliyorum oynadığın oyunun adı ne
Neler yokki erosun oklarina taktim bugun onlardan var huzur heyecan mutluluk atiyorumİyiyi! Pembe canta =) neler var cantan da kiz
Morelim bozuk degil kuzum sanirim fazla duygu yukluyum su aralarNoldu,moralin bozuk gibi?