- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.101
Aman catlar anlatda rahatlasinNoldu,moralin bozuk gibi?
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman catlar anlatda rahatlasinNoldu,moralin bozuk gibi?
Önemli bir şey yok canım, karnım ağrıyor biraz. Sana ne oldu asıl?Ne oldu bakayim sana anlat hemen![]()
Erosun okunu mu takdinNeler yokki erosun oklarina taktim bugun onlardan var huzur heyecan mutluluk atiyorum![]()
Bende fransizca aci cekiyorum anasini satim Morelim bozuk degil kuzum sanirim fazla duygu yukluyum su aralar
Gecmek bilmiyor
Ama bugun gulmekten yerlere yatmistim simdi acisi cikiyor
Bir odanin icinde yapayalniz takiliyorum..
Offf bir sarki var beni mahveeti ya
Kimseye attigi yok bari ben mutlu ediyim milleti .dErosun okunu mu takdin
Ayip degil mi kiz
Erosun oklarini niye aliyon haha![]()
Bana bir sey olmadi kuzum..Önemli bir şey yok canım, karnım ağrıyor biraz. Sana ne oldu asıl?
Bakayım canım çok sağol sıkılıyorum evde artık :)Asphalt 8 canim online oynaniyor ve bayilirsin..
Çıkar dünyası canım bu dünyaNe çıkarcısın :) selamı bilgi karşılığında veriyon :)
Kuşum neden agriyo karnin seninÖnemli bir şey yok canım, karnım ağrıyor biraz. Sana ne oldu asıl?
Benim dinledigim sarki saian kangren hahaBende fransizca aci cekiyorum anasini satim bi sarkiya sardim,ay allahim naadar guzelll...
İtiraf et hamile misin kiz yoksaBana bir sey olmadi kuzum..
Donecegim diye icimden icimden agliyorum suan..
Basim agriyor kafa dagitmaya calisiyorum..
İnanir misin benim ki dizi izleyelim diyor ama kafami veremiyorum bir turlu..
Bilmiorum noliyi banaaaa
Atiyoda bize debk gelmiyordurKimseye attigi yok bari ben mutlu ediyim milleti .d
Evet ya dokuz dogurcam yakindir =( offf offf alisamiycam ayriliga napicam ben yaİtiraf et hamile misin kiz yoksa![]()
![]()
![]()
![]()
Benmki de indila-tourner dans le videBenim dinledigim sarki saian kangren haha
Bebegimsenin niye karnin agriyor usuttun mu ypoksa cok gecmis olsuniÖnemli bir şey yok canım, karnım ağrıyor biraz. Sana ne oldu asıl?
Ah kiyamammmEvet ya dokuz dogurcam yakindir =( offf offf alisamiycam ayriliga napicam ben ya
Hos geldin vuslat :)Margi ben geldim![]()
Benim kedim daha yahusuklunaparsınız gı
gız editör bozuntusu![]()