- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.041
İyi geceler canım. Allah rahatlık versinBen yatıyorum kizlar iyi geceler sizeee![]()
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım. Allah rahatlık versinBen yatıyorum kizlar iyi geceler sizeee![]()
Pehhh nasil olsa olcez yavrim biz simdiden yaxin nere gitsek diyoruzNe gezmesiKlasik Türk zihniyetiyle yaşıyoruz, gençken çalışıp para kazancaz, yaşlandığımızda hastahaneye harcıycaz
![]()
240Allah tez zamanda kavustursun..safak kac?
Ablammmm benim :)ay kiyamam asker yolu mu bekliyomus ah ablasinin gulu
Ben de evlenince hemen istemiyorum en az iki sene kafama göre takılcam birden çoluk çocuk işlerine girmeyeyim diye düşünüyorumYok ya yanlış anlamadım, arada istiyorum sonra vazgeçiyorum :)
Çocuk olursa 4 lere kadar nasıl uyucam![]()
Allah yardımcın olsun ben bekledim çok zor çok :)240amin
O yapinca iyi ben yapincaNasipBak bizim burda bi sürü bekar var, hala bekarlar :)
Asker adamı rahat bırakmıyorsun diyeHiç söz dinlemiyorsun diye
![]()
Amin cok sağol :)Allah yardımcın olsun ben bekledim çok zor çok :)
Mor cüzdan napiyn kizAmin cok sağol :)
bende tam senin gibi tecrubeli arkadas ariyodum :)
O zaman iyi yere geldinAmin cok sağol :)
bende tam senin gibi tecrubeli arkadas ariyodum :)
Iyi harbi abi sen napysunEnHarbiKizt: 37875672 .!.:Mor cüzdan napiyn kiz![]()
Olmazmi nereden baslayacagimi bilemedim simdi aklima geldikce sorsam nasil olsa buralardasin :)O zaman iyi yere geldinSormak istediklerin falan mı var :)
Misir patlatiyorummmIyi harbi abi sen napysun![]()
Ciddenmi eccik gonderseneMisir patlatiyorummm![]()
Tamam olur alıntılarsan gelirim zaten :)Olmazmi nereden baslayacagimi bilemedim simdi aklima geldikce sorsam nasil olsa buralardasin :)
Olar :) ee nezaman geldi askerin bide evlilik falan oldumuTamam olur alıntılarsan gelirim zaten :)
I ıhh olmaz,hepsini ben yicemCiddenmi eccik gondersene
Portakalli yumiyumuummmm Tamam olur alıntılarsan gelirim zaten :)
Koktu amaI ıhh olmaz,hepsini ben yicem![]()