- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.061
Ağustosta geldi şimdilik söz oldu yaza da nişan düşünüyoruz kısmetse:)Olar :) ee nezaman geldi askerin bide evlilik falan oldumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağustosta geldi şimdilik söz oldu yaza da nişan düşünüyoruz kısmetse:)Olar :) ee nezaman geldi askerin bide evlilik falan oldumu
Nerelerdesin sen dün kayboldunPortakalli yumiyumuummmm ![]()
Hayirlisi olsun ins . Nasil gecti o sureçAğustosta geldi şimdilik söz oldu yaza da nişan düşünüyoruz kısmetse:)
Bu kafasina gore bi orda bi burda .d.d.dNerelerdesin sen dün kayboldun![]()
İnşallah :) Güzel geçti aslında ama ben çok stres yaptım sen mümkünse yapma mutluluğunu doya doya yaşa :)Hayirlisi olsun ins . Nasil gecti o sureç
Netim cok fena tatlim yaa. Bakim calismasi varmis. 5 dk var 5 dk yok cildiriyorum. Foruma gir cik gir cik. Yaziyorum yaziyorum gonder diyorum bakiyorum net yok Nerelerdesin sen dün kayboldun![]()
Beni mi takip ediyon kizBu kafasina gore bi orda bi burda .d.d.d
Ah ahİnşallah :) Güzel geçti aslında ama ben çok stres yaptım sen mümkünse yapma mutluluğunu doya doya yaşa :)
Yok beBeni mi takip ediyon kiz![]()
![]()
![]()
Çok sinir bir durumdur sen yine iyi giriyorsun ben protesto ederdim kesinNetim cok fena tatlim yaa. Bakim calismasi varmis. 5 dk var 5 dk yok cildiriyorum. Foruma gir cik gir cik. Yaziyorum yaziyorum gonder diyorum bakiyorum net yok ![]()
İşte aynı ben de öyleydim genelde benim yüzümden sorun çıkardı.. Sizde kimden ?Ah ah
surekli stres halindeyim cokta tartisiyoruz
O bisey der ya ben yanlis anlam cikaririm yada ufacik seyleri buyutup tartsma cikaririrm yani genelde benden dolayiİşte aynı ben de öyleydim genelde benim yüzümden sorun çıkardı.. Sizde kimden ?
Eh sende bendensin yani :) Kendi kendine sorun çıkartıp üzülüyorsun aklına hep kötü şeyler geliyor değil mi.. Canım orada bir derece çekiyorlar ama gelince de aynı olunca kavgalar çok büyüyor haberin olsun geri çek kendini biraz.. Düşünmeden sinirle birşey söyleme..O bisey der ya ben yanlis anlam cikaririm yada ufacik seyleri buyutup tartsma cikaririrm yani genelde benden dolayi
EveeetEh sende bendensin yani :) Kendi kendine sorun çıkartıp üzülüyorsun aklına hep kötü şeyler geliyor değil mi.. Canım orada bir derece çekiyorlar ama gelince de aynı olunca kavgalar çok büyüyor haberin olsun geri çek kendini biraz.. Düşünmeden sinirle birşey söyleme..
Aaa işte orda duracak.. Yüze telefon kapatmak çok saygısızlık.. Biz en başta konuşmuştuk yapmak yok diye.. Sen de kesin belirt tepkini koy..Eveeetyapmiycam diyorum engel oluyorum kendime tam duzeldim diyorum bisey yapiyor tartisiyoruz ben yuzume tlfn kapatılmasına sinir oluyorum kapatiyor tekrar basa dönüyorum
![]()
Biliyoo hic hoslanmadıgımı sinirlenince bilerek yapıyor benide sinirlendiriyor . .Aaa işte orda duracak.. Yüze telefon kapatmak çok saygısızlık.. Biz en başta konuşmuştuk yapmak yok diye.. Sen de kesin belirt tepkini koy..
Sende aynısını yap madem görsün bakalım nasıl oluyor yada cevap verme özür dileyene kadar.Biliyoo hic hoslanmadıgımı sinirlenince bilerek yapıyor benide sinirlendiriyor . .
Alinganlikta var
Nolmuussss Nolmuş
Harbim görünen o ki senin hastalıktan oldu bende de :)Nolmuussss ![]()