İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

O bisey der ya ben yanlis anlam cikaririm yada ufacik seyleri buyutup tartsma cikaririrm yani genelde benden dolayi
Eh sende bendensin yani :) Kendi kendine sorun çıkartıp üzülüyorsun aklına hep kötü şeyler geliyor değil mi.. Canım orada bir derece çekiyorlar ama gelince de aynı olunca kavgalar çok büyüyor haberin olsun geri çek kendini biraz.. Düşünmeden sinirle birşey söyleme..

Eh sende bendensin yani :) Kendi kendine sorun çıkartıp üzülüyorsun aklına hep kötü şeyler geliyor değil mi.. Canım orada bir derece çekiyorlar ama gelince de aynı olunca kavgalar çok büyüyor haberin olsun geri çek kendini biraz.. Düşünmeden sinirle birşey söyleme..
Eveeet :( yapmiycam diyorum engel oluyorum kendime tam duzeldim diyorum bisey yapiyor tartisiyoruz ben yuzume tlfn kapatılmasına sinir oluyorum kapatiyor tekrar basa dönüyorum :(

Eveeet :KK43: yapmiycam diyorum engel oluyorum kendime tam duzeldim diyorum bisey yapiyor tartisiyoruz ben yuzume tlfn kapatılmasına sinir oluyorum kapatiyor tekrar basa dönüyorum :KK43:
Aaa işte orda duracak.. Yüze telefon kapatmak çok saygısızlık.. Biz en başta konuşmuştuk yapmak yok diye.. Sen de kesin belirt tepkini koy..

Back