- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #56.001
of yaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yemekleri bitirde o kahveden arayıpta beni beklemeyin diyen kocaya bişey kalmasın emi tatlımbutun gun temizlik yaptim evim 250m k 3 cocuk herifim tellidir cesit cesit yemek ister su an kahvede kendisi aglamak uzereyim![]()
iyi diyim ne diyim![]()
Noldu kizzzof yaaaa
He ya zor olur böyle.. cagir da gelsin biraz seninle vakit gecirsin bõyle olmaz amabutun gun temizlik yaptim evim 250m k 3 cocuk herifim tellidir cesit cesit yemek ister su an kahvede kendisi aglamak uzereyim![]()
bekarım daha :)sen evlimisin yasin kac coluk cocuk?
Yeni yetmeler lol oynuyo bağım lı gibin ne anlıyolarsa.birisi oyun sorduydunda bulamadım kim olduğunu bende hoş gelem geyiğe .Onun oynadığı oyun 1 günde indi bilgisayarına ben uğraşamam onunla muhatap olmadan başka oyun istiyorum hangi oyun acaba bana da söylesin :)
Allah tez zamanda kavustursun..safak kac?bekarım daha :)
3 çocuktan beter asker sevdiceğim var
Nolcek ukumadinmi simdi geri bastanmi yazim yorma beni giizzzNoldu kizzz
Okudum cnm cvp bile yazdim sana sıkma o tatlı caniniNolcek ukumadinmi simdi geri bastanmi yazim yorma beni giizzz
ay kiyamam asker yolu mu bekliyomus ah ablasinin guluAllah tez zamanda kavustursun..safak kac?
Yom kizz ben beklemiyorumay kiyamam asker yolu mu bekliyomus ah ablasinin gulu
NasipValla deeeama ben evde kalmak istemiyorumm
![]()
Asker adamı rahat bırakmıyorsun diyebak yaa niyeki şincik
Yok onu sevmiyorum ben :) Hoşgeldin:)Yeni yetmeler lol oynuyo bağım lı gibin ne anlıyolarsa.birisi oyun sorduydunda bulamadım kim olduğunu bende hoş gelem geyiğe .
Kader kismet ne zamansa ozaman olsun diyorum :)NasipBak bizim burda bi sürü bekar var, hala bekarlar :)
Asker adamı rahat bırakmıyorsun diyeHiç söz dinlemiyorsun diye
![]()
Olsunn en azından kendini yanlız hissetmeyeceksinKader kismet ne zamansa ozaman olsun diyorum :)
Yavrum ben alintida sikinti cekiyorum pek beceremiyorum pembecantaya dediydim aslindaYom kizz ben beklemiyorum![]()
Olsunn en azından kendini yanlız hissetmeyeceksin![]()
Yavrum ben alintida sikinti cekiyorum pek beceremiyorum pembecantaya dediydim aslinda![]()