- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.781
Tabi canim yımırta neyinde var,vitaaamin deposuYok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaYalnız cidden söylüyorum şaka bir yana ikinizde çok şekersiniz :)
Bakalim kazen abi neler dokturmus =)Kızlar Kazen makarnasını paylaşmış
Benim ya erkek kezmo hahahahaSapık gibi aynı anda tanışalım dedik aramızdan biri fake, dökülün bakalım
Hastayim ben bi kere ugrasma benlehoşbuldum harbimm
yine mi buralardasn sen
hiç mi gitmessin
kalk bi nefes al su iç gel ya
hahahahah aklıma acaip birşey geldi sen bunu yaznca yaKızlar Kazen makarnasını paylaşmış
Biz birbirimize çok benziyoruz zaten, sadece o biraz deliYok ben baktım kaşar sucuk falan da vardı ondaYalnız cidden söylüyorum şaka bir yana ikinizde çok şekersiniz :)
Hay tanimaz olaydim kahretsin ya hahahahahaahhahaha bitersinn tabii
nasılız pampaa
tanıdın beni dimi lan
angelic nurses ben
ugraşırım bana blöf yapmaHastayim ben bi kere ugrasma benle
Ne geldi söyle merak ederim valla benhahahahah aklıma acaip birşey geldi sen bunu yaznca ya
Ne alaka kizimugraşırım bana blöf yapma
pro oldum diye sattun mu bizi
böyle diyeceni biliyordum lanHay tanimaz olaydim kahretsin ya hahahahaha
Hahaha ay görünce heyecan yaptım ama daha yarımmış
İyiyim datlımmm,sen nasilsin? Gittin mi evine bakim?Hosbulduk fistigi! Nasilsin =)
olmaz söyleyemem şimdi ceza neyin yeriz sen anla işte onuNe geldi söyle merak ederim valla ben
Yok tatlim benim ki rahatsiz ona bakiyorum boyle birakip gidemem zatem hic gidesim yok annemler biran once tasinsalar ne guzel olurdu =(İyiyim datlımmm,sen nasilsin? Gittin mi evine bakim?
bak bide cevap veriyor piiii sanaNe alaka kizim
Aaa cok gecmis olsun canimYok tatlim benim ki rahatsiz ona bakiyorum boyle birakip gidemem zatem hic gidesim yok annemler biran once tasinsalar ne guzel olurdu =(
O malzemeye bence de iyi birşey çıkar deniz ürünü sevmememe rağmen görüntü çok hoşuma gittiAhah evet daha yapmamis su an yapiyor herhalde
Bence baya ozeniyor iyi bir sey yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?