- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #55.741
Tamam aramızda anlaşırızBrnde iyiyim canimm :)
En çok beni seviceksin,en cok benimle ilgileneceksin,saksı degilim ben 
En güzeli, futbolkulübümü kuracak kaç çocuk yapsın, karışmasın koca koca insanlara, kim ne kadarla ilgilenebilecekse o kadar çocuk yapsın :)
Kimi tanımıyon ki, gel sen tanışırsın,Öyle yapın tabi :) Ben arada bakıyorum tanımadığım kişiler olunca ses etmeden geldiğim gibi gidiyorum
Fanlarımı çalmaya çalışma sokarım seni bak, akrebim malumBrnde iyiyim canimm :)
En çok beni seviceksin,en cok benimle ilgileneceksin,saksı degilim ben 
neeeeeeeTamam aramızda anlaşırız
Nasıl olcek Tamam aramızda anlaşırız
Aslanim kizim ben,bir kukrerim burdan ucar gidersinKimi tanımıyon ki, gel sen tanışırsın,
Fanlarımı çalmaya çalışma sokarım seni bak, akrebim malum
neeeeeee
Sabahları pek sizi göremiyorum mesela bende çıkyıroum ne bileyim :)Kimi tanımıyon ki, gel sen tanışırsın,
Fanlarımı çalmaya çalışma sokarım seni bak, akrebim malum
neeeeeee
Senden mi korkcam be.. Gel. Gel.. gelseneAslanim kizim ben,bir kukrerim burdan ucar gidersin
Makarna yapcan bana çok acıktımNasıl olcek 
Herkese göz kırpma öyleSabahları pek sizi göremiyorum mesela bende çıkyıroum ne bileyim :)
Haha yakalandım mı
Yapqrim guşuummmMakarna yapcan bana çok acıktım
Hayırdır, içelim güzelleşelim mi diyorsun
Kim olmiyormus bak bak doverim onlari benhosgeldsın cnm naber :) ben pro degılım dıye benı aralarına almıyo onlar
Genelde ben de uyurum zaten de kalksam da göremiyorum ben de bdvde moral bozuyorumHerkese göz kırpma öyle
Sabah uyuyo oluyorum ben yaa
Burdayim isteSenden mi korkcam be.. Gel. Gel.. gelsene
Manitam hos geldin
Bak anlaştık bileYapqrim guşuummm
Hoşgeldin :)ben geldimm
kız kara böcü nerelerdesin sen ya hiç gözükmüyonKim olmiyormus bak bak doverim onlari ben
Catiya ciktim ucarak gidiyorum hahahaha hayir canim daha cikmadim cikacaktim benimki rahatsizlandi onunlayim o yuzden pek giremedim geyige..Olabilir, mesajlarımı kontrol et sürekli
Tamam gel madem
Yola çıktınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?