• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

[video=youtube;YwQ7DTv5Qv0]http://www.youtube.com/watch?v=YwQ7DTv5Qv0[/video]

bunu
banlanmak istemiyorum

bi böyle konuşanlara
bi de dini bilgisi zayıf olan "dincileri" tv şovlarına çıkartıp islamı rezil edenleri kınıyorum :47::47:

ayhh herhalde inş bişi yoktur ya:26::26::26:

yoktur inşallah bacım....

çenesi ağrırsa doğru düzgün ne konuşur ne yemek yer :25::25:

ben program yazmaya bayılıyorum mesela

billl gates beni bi keşfedemedi :9::9:

iyiyiz canım sen nasılsın :8:

sonunda doktora gitti herhalde :26:
:1: :9:
ayy bn bayılrm uğraşmakla misal dün elektrikli bisiklt aldk spor için adamlar getirdi ama kurulmunu ayriyeten servisi arayacktk bnde oturdum kurdum kendim(ki bn hiç yapmamştm hayatmda ) civatalr vidalr felan bide kayıttakide resmde iyi gözükmyr doğrularını bulup yaptmmm :51: :51: anlyrm yani böyle şeylrdn :1:
bu ne lan:18::18::18::18::18:

ehtiyarladınn mıııııııııı:9::9::9::9:
yetiş :19::19::19::19::19:

ifitiraya bak atma ziyaa:19::19::19::19::19::19:

doğruya doğru:19::19::21::21::21:

hoşbuldumm
iyim bende okuldan geldim işte:31:

hızınıza yetişilmiyorr..
sohbetten bacım :9::9:
:1: :9:
ayy bn bayılrm uğraşmakla misal dün elektrikli bisiklt aldk spor için adamlar getirdi ama kurulmunu ayriyeten servisi arayacktk bnde oturdum kurdum kendim(ki bn hiç yapmamştm hayatmda ) civatalr vidalr felan bide kayıttakide resmde iyi gözükmyr doğrularını bulup yaptmmm :51: :51: anlyrm yani böyle şeylrdn :1:

doğruya doğru:19::19::21::21::21:

bende çok severim söküp takma işlerini

teknik servis oku acayip para var :23:

Çok sağolun , hayır şunu kullan demedi.Kullanmayı kes dedi diğer ilaçlarıma devam etmemi söyledi.Diğer ilaçları içtim bu kadar sıkıntı olmadı..

canım merak ettim ben zahmet olmazsa bi bakar mısın yan etkiler için nadir mi diyo yoksa görülme yüzdesi verilmiş mi??

Back