- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.581
En azndan kokusunu alsak:) bakıyom hangisi güzel tatma gibi şansımızda olaydı =)
hoşbuldummmmmmmmmmmm nasılsın napıyosunHos geldiiinnnnn 
nednse zatn sağlığa zararlı olanları severizEh iste gdo lu mısır gibiyim . tadi cok guzel,sagliga zararli
kokudn anlaşlmzz tatmak gerek tatmakkEn azndan kokusunu alsak
Hoşgeldin :)hey ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmm
İyiyimmm,yatiyorum tembel tembelhoşbuldummmmmmmmmmmm nasılsın napıyosun
İste bende onlardanimnednse zatn sağlığa zararlı olanları severiz
Hıımm,damla diyet yapicaz sende bize katilcaksin tamam mi obur kuşumkokudn anlaşlmzz tatmak gerek tatmakk
ohh yarasınİyiyimmm,yatiyorum tembel tembelsen napiyosun :)
İste bende onlardanim
hoşbuldum nasılsın : )Hoşgeldin :)
İyi yapmışsın, bugünüde beraber geçiririz :)Adana çıksın aradan 
Bugun bir suru isim vardi,benmde hic halim yoktu. Dedim amaaaann topraga mi götürcem yapmiyorum is falan dedim. Biraktimisi gucu eve geldim
Valla bende gun sayiyorum cookk heyecanliyimmm
Naptın gece? Dediklerimizi yaptın mı :)ohh yarasınben de tembelim bugün bi çamaşırları astım bir de kendime makarna yapıp yedim : D
hoşbuldum nasılsın : )
yesek yesekde kilo almaskİyiyimmm,yatiyorum tembel tembelsen napiyosun :)
İste bende onlardanim
nasıl olck nasıl yapczHıımm,damla diyet yapicaz sende bize katilcaksin tamam mi obur kuşum
en başta bekledim biraz yapsam mı yapmasam mı diye sonra kalktım ve yaptım : DNaptın gece? Dediklerimizi yaptın mı :)
ohh yarasınben de tembelim bugün bi çamaşırları astım bir de kendime makarna yapıp yedim : D
Aynen bebişimmİyi yapmışsın, bugünüde beraber geçiririz :)
iyi fena değil sen nasılsın :)ohh yarasınben de tembelim bugün bi çamaşırları astım bir de kendime makarna yapıp yedim : D
ne zaman şu diyet ben de katılabilirim : )Hıımm,damla diyet yapicaz sende bize katilcaksin tamam mi obur kuşum
Ahh keskeeee. Gıcık oluyorum zaten yiyip yiyip zayıf kalanlarayesek yesekde kilo almask
nasıl olck nasıl yapczobur değilm ben
benim totomzaten kocaman o yüzden bu kadar rahat yiyorumOhhh,yarasınnnye makarnalari 3 gun sonra totom kocaman oldu dersin
Aynen bebişimm
İyi yapmışsın, faydasını gördün demi :)en başta bekledim biraz yapsam mı yapmasam mı diye sonra kalktım ve yaptım : D
Adam topluyoruz suan da, 7-8 kisi olsak guzel olur canim. Hem eglenelim,hem kilo verelim :)ne zaman şu diyet ben de katılabilirim : )
ben de iyiyim bugün şükür umarım daim olur :)iyi fena değil sen nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?