- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.541
Rabbm hayirli omur versin napem ya esimi gönderdim uzaniyorum perdeci gelcek onlari bekliyorum icimdeki findikta su bebek gibi donup duruyoşükür ölmedik yaşıyoz be bacımm
senden naber nasılsın bakıyım fıstık
nasıl gidiyor hamilelik
oyy maşallah sizede yaa :):) cok hareketli olck bu belli beliiRabbm hayirli omur versin napem ya esimi gönderdim uzaniyorum perdeci gelcek onlari bekliyorum icimdeki findikta su bebek gibi donup duruyo
kızz editör olmuşsun eneeeeOptummm tatli uykularrrrrrrr
Günaydın tatlımm naber? :)Gunaydin kizlar
Günaydın :)günaydınn herkeze :)
Günaydın :)kızz editör olmuşsun eneeee
nasılsınız efenim :)Günaydın tatlımm naber? :)
Günaydın :)
öle olcak gibi duruyo babasına çekcek benim kiz ayvalardayımoyy maşallah sizede yaa :):) cok hareketli olck bu belli belii
eşinle nasıl tanışmtnz siz canm anlat bakıyım bi :)
bu arada bende çalştgm için işler cıkıyor biraz geç cvp veriyorum iş cıknıca kusura bakmayasın :)
Günaydın tatlımm naber? :)
Evet canum nerelerdesin senkızz editör olmuşsun eneeee
Günaydın, niye ki bayram değil seyram değil :)Gunaydin hanimlar uykumu tam alamadim kapi durmak bilmiyor
Sizin keyifler nasil =)
Ya kargoya gidecek koliler var baya buyuk kolilerGünaydın, niye ki bayram değil seyram değil :)
Anladım tatlım :) Yarın uyursun artık, kalkıp temizlik yapmam lazımYa kargoya gidecek koliler var baya buyuk koliler
Kargolar almiyor
Tartmalari gerek falan ugrasip duruyoruz iste canim
Görüşemiyoruz seninle ne alemdesin?Günaydın kızlar :) :)
naber tatlımm :) :)Selam ahali :)
canm anca girebildim ya kusura kalma ne güzel.. 4 yıl ve evlilk vay be Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallahöle olcak gibi duruyo babasına çekcek benim kiz ayvalardayımeşimle bi arkdaşımız vesilesiyle tanıştık bi hafta hergün görüştük bi haftanın sonunda sevgli olduk 4 sen sounda da evlendik önemli değil canım ne olcak
günaydın canım iyiydir senden naber
fena değil cnm sen nasılsnnasılsınız efenim :)
fena değil şöyle böyle kuzum snden naber :) :)öle olcak gibi duruyo babasına çekcek benim kiz ayvalardayımeşimle bi arkdaşımız vesilesiyle tanıştık bi hafta hergün görüştük bi haftanın sonunda sevgli olduk 4 sen sounda da evlendik önemli değil canım ne olcak
günaydın canım iyiydir senden naber
Tünaydın Tatlımm yarın rahatça öğlene kadar uyursn canımGunaydin hanimlar uykumu tam alamadim kapi durmak bilmiyor
Sizin keyifler nasil =)
SelammSelam ahali :)
derslerden pek fazla duramıyorum canımGörüşemiyoruz seninle ne alemdesin?
Pc yi güncelledim attı beni dışarı :)fena değil cnm sen nasılsn
fena değil şöyle böyle kuzum snden naber :) :)
Tünaydın Tatlımm yarın rahatça öğlene kadar uyursn canım
Selamm
derslerden pek fazla duramıyorum canım
Selam kuzumSelam beybiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?