- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.561
Selaammmm bebisimm naberrr??Pc yi güncelledim attı beni dışarı :)
Selam kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaammmm bebisimm naberrr??Pc yi güncelledim attı beni dışarı :)
Selam kuzum
Hee biz varızheyttt kimse var mı![]()
Pcyi güncelledimde yazdıktan sonra, düştüm bir anda :)naber tatlımm :) :)
ooooo harbimi gelmişş yoksa ben yanlışmı görüyommSelam beybiler![]()
![]()
nedn güncellednPc yi güncelledim attı beni dışarı :)
Selam kuzum
İyidir canım, anca anca kendime geliyorum, tam uyucam diye yatağa girdim, benimki uyandı, karnı acıkmış, sabahladık onun yüzündenSelaammmm bebisimm naberrr??
Güncelleme gelmiş diye :) Sen yemek yarışmasına gidip oy verdin mi bakalım :)ooooo harbimi gelmişş yoksa ben yanlışmı görüyomm
nedn güncelledn:)
yoo yarışmamı vardıı :)Güncelleme gelmiş diye :) Sen yemek yarışmasına gidip oy verdin mi bakalım :)
Git 2 tarif öğren
Var tabi bizim topiğin yarısı katıldıyoo yarışmamı vardıı :)
Şahsen bizzat kendisiyimooooo harbimi gelmişş yoksa ben yanlışmı görüyomm![]()
Senin bu kocandan biktim pinkom yaa  İyidir canım, anca anca kendime geliyorum, tam uyucam diye yatağa girdim, benimki uyandı, karnı acıkmış, sabahladık onun yüzünden![]()
aneee kısacık bir süre gelmedim buraya nelr kaçırmşmmVar tabi bizim topiğin yarısı katıldı![]()
oo Hoşgeldin canımmmŞahsen bizzat kendisiyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Senin bu kocandan biktim pinkom yaa  ![]()
Niye kızzz, yazık adama beni sizinle paylaşıyor ağzını açıp birşey de demiyor :) Pcye güncelleme yapmam lazımdı ya, gözünü ondan ayırma, arada laklak yapabilirsin diyoŞahsen bizzat kendisiyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Senin bu kocandan biktim pinkom yaa  ![]()
Bak en üstte yarışma bölümü var, bize ulaşının yanında bulamazan atayım :)aneee kısacık bir süre gelmedim buraya nelr kaçırmşmmyarışma bitmedyse linkini atsana
![]()
Hos buldum bebisimmoo Hoşgeldin canımmm![]()
Desin bi de,paylascak tabii  Niye kızzz, yazık adama beni sizinle paylaşıyor ağzını açıp birşey de demiyor :) Pcye güncelleme yapmam lazımdı ya, gözünü ondan ayırma, arada laklak yapabilirsin diyo
Bak en üstte yarışma bölümü var, bize ulaşının yanında bulamazan atayım :)
Onla mı nikahlıyım senlemi karıştırıyorum bazenHos buldum bebisimmnaberr??
Desin bi de,paylascak tabii  ![]()
İyi bakalim güzel güncelle bari ![]()
yarışmalar yemek yarışmaları ??Niye kızzz, yazık adama beni sizinle paylaşıyor ağzını açıp birşey de demiyor :) Pcye güncelleme yapmam lazımdı ya, gözünü ondan ayırma, arada laklak yapabilirsin diyo
Bak en üstte yarışma bölümü var, bize ulaşının yanında bulamazan atayım :)
fena değil cnaım sndn naberHos buldum bebisimmnaberr??
Desin bi de,paylascak tabii  ![]()
İyi bakalim güzel güncelle bari ![]()
Aynen ya bulmuşsun zaten yerini gördüm altta seni :)yarışmalar yemek yarışmaları ??
fena değil cnaım sndn naber![]()
Adana çıksın aradan Onla mı nikahlıyım senlemi karıştırıyorum bazen
İşlerini bitir bak az kaldı.... Gün sayıyorum harbim, 21den sonra İstanbul kazan biz kepçe![]()
Eh iste gdo lu mısır gibiyim . tadi cok guzel,sagliga zararlifena değil cnaım sndn naber![]()
:) bakıyom hangisi güzel tatma gibi şansımızda olaydı =)Aynen ya bulmuşsun zaten yerini gördüm altta seni :)
Yemeklerde başlığın altında canım.
Hos geldiiinnnnn hey ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmm![]()