- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.601
Oy vermeye nazlananlara paket yapıp yolluyoruz:) bakıyom hangisi güzel tatma gibi şansımızda olaydı =)
Ohh battı balık yan giderbenim totomzaten kocaman o yüzden bu kadar rahat yiyorum
galiba gördüm, gece konuştuk yattık uyuduk sabah okula gitti daha gelmedi bakalım hala iyimiyiz : Dİyi yapmışsın, faydasını gördün demi :)
ben varım yazın beni :) ay hıçkırık tuttuuuuuuAdam topluyoruz suan da, 7-8 kisi olsak guzel olur canim. Hem eglenelim,hem kilo verelim :)
slm persephone nasilsin simdi oylesine bakinirken seni gordum insallah iyisindir Allaha emanet ol ben sirnaktan dort cocuklu melek ;-)belkide hatirlamazsin saglik olsun k.i.bakAntalyada yım şuanda USA ' e geçicem 2 gün sonra sefgülümle
Sen napıyosun
Ayy ne güzel :) Böyle devam et artık, yüzün gülsün mutlu ol, saçma sapan şeylerle bunlatma kendinigaliba gördüm, gece konuştuk yattık uyuduk sabah okula gitti daha gelmedi bakalım hala iyimiyiz : D
Ahh keskeeee. Gıcık oluyorum zaten yiyip yiyip zayıf kalanlara
İtiraf et cabuk kac kilosun,boyun kac
Amin canım :) nevr nyk peki nasıl gidiyorben de iyiyim bugün şükür umarım daim olur :)
yolla gülüm sen bana ben bakam tadına ona göre oy vereyimmOy vermeye nazlananlara paket yapıp yolluyoruz
ay inşAllah seni rol model olarak alıcimm kendime : )Ayy ne güzel :) Böyle devam et artık, yüzün gülsün mutlu ol, saçma sapan şeylerle bunlatma kendini
Sen nerden ciktin kizzslm persephone nasilsin simdi oylesine bakinirken seni gordum insallah iyisindir Allaha emanet ol ben sirnaktan dort cocuklu melek ;-)belkide hatirlamazsin saglik olsun k.i.bak
Ahahahahahyok demem sen bana bu soruyu 3 hafta sonra sor
evett kurallarımız nedirSen nerden ciktin kizz
Ahahahahah
Git ver kız oyunu, bi kerede dövdürtme kendiniyok demem sen bana bu soruyu 3 hafta sonra sor
Amin canım :) nevr nyk peki nasıl gidiyor
yolla gülüm sen bana ben bakam tadına ona göre oy vereyimm
Teşekkür ederim tatlımay inşAllah seni rol model olarak alıcimm kendime : )
ay evde yalnız oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum, tvyi açtım öyle zaman geçiriyorum yediğim bi tencere makarna sebebiyle hiçkırık tuttu onunla savaşıyorum falan filan : ) senin nasıl gidiyor en son sınava hazırlanacaktın diye hatırlıyorum benyok demem sen bana bu soruyu 3 hafta sonra sor
Amin canım :) nevr nyk peki nasıl gidiyor
yolla gülüm sen bana ben bakam tadına ona göre oy vereyimm
Kurallarimizi kendimiz koycaz canim. Birbirimize gaz verip,eglenerek kilo verelim diyoruz :) sisko pinkoda katilcakevett kurallarımız nedir
hep şey edin o zaman bana : DGit ver kız oyunu, bi kerede dövdürtme kendini
Bir sürü güzel görünümlü yemek var, yer gibi ya ekrana ekmek ban
Teşekkür ederim tatlımSen mutlu ol diye şey ediyoruz
Sensin şişkoKurallarimizi kendimiz koycaz canim. Birbirimize gaz verip,eglenerek kilo verelim diyoruz :) sisko pinkoda katilcak
Oha göbek mi bebek mi kızım 120 cm neeeSensin şişko90 120 90 lık kızım ben
Göbek diil tutma yerlerim varOha göbek mi bebek mi kızım 120 cm neee
Can simidi diyosun yaniGöbek diil tutma yerlerim var
Hangi konu kizAY BDV deki konuya bi bakın şoke oldum
taharet musluğu : DCan simidi diyosun yani
Hangi konu kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?