- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #53.561
Selaammmm bebisimm naberrr??Pc yi güncelledim attı beni dışarı :)
Selam kuzum
Hee biz varızheyttt kimse var mı
Pcyi güncelledimde yazdıktan sonra, düştüm bir anda :)naber tatlımm :) :)
ooooo harbimi gelmişş yoksa ben yanlışmı görüyommSelam beybiler
nedn güncellednPc yi güncelledim attı beni dışarı :)
Selam kuzum
İyidir canım, anca anca kendime geliyorum, tam uyucam diye yatağa girdim, benimki uyandı, karnı acıkmış, sabahladık onun yüzündenSelaammmm bebisimm naberrr??
Güncelleme gelmiş diye :) Sen yemek yarışmasına gidip oy verdin mi bakalım :)ooooo harbimi gelmişş yoksa ben yanlışmı görüyomm
nedn güncelledn:)
yoo yarışmamı vardıı :)Güncelleme gelmiş diye :) Sen yemek yarışmasına gidip oy verdin mi bakalım :)
Git 2 tarif öğren
Var tabi bizim topiğin yarısı katıldıyoo yarışmamı vardıı :)
Şahsen bizzat kendisiyimooooo harbimi gelmişş yoksa ben yanlışmı görüyomm
Senin bu kocandan biktim pinkom yaa  İyidir canım, anca anca kendime geliyorum, tam uyucam diye yatağa girdim, benimki uyandı, karnı acıkmış, sabahladık onun yüzünden
aneee kısacık bir süre gelmedim buraya nelr kaçırmşmmVar tabi bizim topiğin yarısı katıldı
oo Hoşgeldin canımmmŞahsen bizzat kendisiyim
Senin bu kocandan biktim pinkom yaa  
Niye kızzz, yazık adama beni sizinle paylaşıyor ağzını açıp birşey de demiyor :) Pcye güncelleme yapmam lazımdı ya, gözünü ondan ayırma, arada laklak yapabilirsin diyoŞahsen bizzat kendisiyim
Senin bu kocandan biktim pinkom yaa  
Bak en üstte yarışma bölümü var, bize ulaşının yanında bulamazan atayım :)aneee kısacık bir süre gelmedim buraya nelr kaçırmşmmyarışma bitmedyse linkini atsana
Hos buldum bebisimmoo Hoşgeldin canımmm
Desin bi de,paylascak tabii  Niye kızzz, yazık adama beni sizinle paylaşıyor ağzını açıp birşey de demiyor :) Pcye güncelleme yapmam lazımdı ya, gözünü ondan ayırma, arada laklak yapabilirsin diyo
Bak en üstte yarışma bölümü var, bize ulaşının yanında bulamazan atayım :)
Onla mı nikahlıyım senlemi karıştırıyorum bazenHos buldum bebisimmnaberr??
Desin bi de,paylascak tabii  
İyi bakalim güzel güncelle bari 
yarışmalar yemek yarışmaları ??Niye kızzz, yazık adama beni sizinle paylaşıyor ağzını açıp birşey de demiyor :) Pcye güncelleme yapmam lazımdı ya, gözünü ondan ayırma, arada laklak yapabilirsin diyo
Bak en üstte yarışma bölümü var, bize ulaşının yanında bulamazan atayım :)
fena değil cnaım sndn naberHos buldum bebisimmnaberr??
Desin bi de,paylascak tabii  
İyi bakalim güzel güncelle bari 
Aynen ya bulmuşsun zaten yerini gördüm altta seni :)yarışmalar yemek yarışmaları ??
fena değil cnaım sndn naber
Adana çıksın aradan Onla mı nikahlıyım senlemi karıştırıyorum bazen
İşlerini bitir bak az kaldı.... Gün sayıyorum harbim, 21den sonra İstanbul kazan biz kepçe
Eh iste gdo lu mısır gibiyim . tadi cok guzel,sagliga zararlifena değil cnaım sndn naber
:) bakıyom hangisi güzel tatma gibi şansımızda olaydı =)Aynen ya bulmuşsun zaten yerini gördüm altta seni :)
Yemeklerde başlığın altında canım.
Hos geldiiinnnnn hey ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?