İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Rabbm hayirli omur versin napem ya esimi gönderdim uzaniyorum perdeci gelcek onlari bekliyorum icimdeki findikta su bebek gibi donup duruyo:KK46::KK48:
oyy maşallah sizede yaa :):) cok hareketli olck bu belli belii
eşinle nasıl tanışmtnz siz canm anlat bakıyım bi :)
bu arada bende çalştgm için işler cıkıyor biraz geç cvp veriyorum iş cıknıca kusura bakmayasın :)

oyy maşallah sizede yaa :):) cok hareketli olck bu belli belii
eşinle nasıl tanışmtnz siz canm anlat bakıyım bi :)
bu arada bende çalştgm için işler cıkıyor biraz geç cvp veriyorum iş cıknıca kusura bakmayasın :)
öle olcak gibi duruyo babasına çekcek benim kiz ayvalardayım :KK70:eşimle bi arkdaşımız vesilesiyle tanıştık bi hafta hergün görüştük bi haftanın sonunda sevgli olduk 4 sen sounda da evlendik :KK36: önemli değil canım ne olcak
Günaydın tatlımm naber? :)

Günaydın :)

Günaydın :)

günaydın canım iyiydir senden naber:KK51:

öle olcak gibi duruyo babasına çekcek benim kiz ayvalardayım :KK70:eşimle bi arkdaşımız vesilesiyle tanıştık bi hafta hergün görüştük bi haftanın sonunda sevgli olduk 4 sen sounda da evlendik :KK36: önemli değil canım ne olcak

canm anca girebildim ya kusura kalma ne güzel.. 4 yıl ve evlilk vay be Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin sizi inşallah:nazar: bakalım görebilcekmym bende o günleri..:110:

nasılsınız efenim :)
fena değil cnm sen nasılsn ;)

fena değil şöyle böyle kuzum snden naber :) :)

Gunaydin hanimlar uykumu tam alamadim kapi durmak bilmiyor
Sizin keyifler nasil =)
Tünaydın Tatlımm yarın rahatça öğlene kadar uyursn canım ;)

Selamm :KK24:

Görüşemiyoruz seninle ne alemdesin?
derslerden pek fazla duramıyorum canım :ssz:

Selam beybiler :KK73:

PEZRdN.jpg

Back