• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

kokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degil :KK53: bikaç sene önce ayagımı kırmıştım o zaman ne güzeldi haftada 1 yıkanıyordum kimse de ayıplamıyordu :KK70:

evlenmeye daha niyetim yok diye pek sallamıyorum da artık sallasam fena olmayacak sanırım :110:
Yani sonuçta, kiloda pat diye verilmiyor, hem sağlıksızda, sen başla çalışmalara :) Olmadı bi ara hep beraber diyet yaparız.

kokuya da takıntılıyım bide, zaten saçlarım maksimum 2 gün dayanır yoksa yağlı baş gezerim hiç hoş degil :KK53: bikaç sene önce ayagımı kırmıştım o zaman ne güzeldi haftada 1 yıkanıyordum kimse de ayıplamıyordu :KK70:
Hahah :-) :-) bende kokuya cok takigim. Ayak kokusu,agiz kokusu,ter kokusu hic tutamam kendimi. Böggg der cikarrim :-) :-)
Ne guzeldi diyo bide hey allahim :-) :-)

Ahahahahah :-) :-) iste milleti laf ederken,senin kokman cok kötü olur :-) :-) bakma oyle dedigime. Her gun,cogu zaman gunde 2 kez dus alirim ben. He her defasinda ayk sürüye sürüye o baska :-) :-) esim cok titiz. Utaniyorum ondan :-) :-)
Benimkide öyle ya, 80 lira su faturası ödedik, aygır gibi sudan çıkmıyor:KK53:
Sabah suda akşam suda, günde 1 kere neyine yetmiyorsa:KK70:

yaa ordu evinde diyet olmuyor kii :110: sabahın 9.30 unda kahvaltı bitiyor ben o saatte uyuyor oluyorum, e uyanıp hazırlanıp dışarı çıkıyorum kahve falan derken açlığımı unutuyorum. akşam 4 5 gibi ancak adam akıllı bişeyler yiyorum bu sefer de gece acıkıyorum :110: çok düzensiz bir hayatım var :110:
Ordu evinde ne isin var senin, mimar degil miydin :110:

Hahah :-) :-) bende kokuya cok takigim. Ayak kokusu,agiz kokusu,ter kokusu hic tutamam kendimi. Böggg der cikarrim :-) :-)
Ne guzeldi diyo bide hey allahim :-) :-)
ama çok güzeldi ya yerimden kımıldamadıgımdan terlemiyordum da, kokmadan yımanmadan mis gibi günler geçiriyordum :KK70:
Ordu evinde ne isin var senin, mimar degil miydin :110:
işsiz mimarım, babamdan kaynaklı burda kalıp iş arıyorum :KK51:

Yuhh ne kadar ucuz:KK57:

Yapalım :) Herkes müsait olsunda :)
Bak evde aksamdan sabaha kadar,dukkan da sabahtan aksama kasasr hic araliksiz klima yaniyo. Yazin sicaktan,kısın soguktan. Dukkanda hatta 2 klima var. Eve 70-dukkana 100 geliyo sabit :) annemin evinde bizim kadar elektrik kullanilmiyo klima yok,ev dogal gazli sohben yok ona ragmen 100den asagi hic geldigini duymadim. 150-180...

Bak evde aksamdan sabaha kadar,dukkan da sabahtan aksama kasasr hic araliksiz klima yaniyo. Yazin sicaktan,kısın soguktan. Dukkanda hatta 2 klima var. Eve 70-dukkana 100 geliyo sabit :) annemin evinde bizim kadar elektrik kullanilmiyo klima yok,ev dogal gazli sohben yok ona ragmen 100den asagi hic geldigini duymadim. 150-180...
Akşama kadar tv bile açmam evde, fatura acayip yüksek geliyor, eşim diyo gündüz napıyorsun sen evde:KK70:
Abartılı ama ya, zaten pahalı şehir, birde faturalarda geçiriyorlar.

Konu acalim bitane ordan gunluk yazalim ne yedik ne ictik. Birbirimizi gaza getirelim. Belki aramiza katilanlarsa olur. Hem eglenir,hem kilo veririz,nasil olur?
olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirim o_O
Islak mendille mi temizleniyodun  :KK70:
Himm,baban ordu da mi caliasiyo?
yoo ona bile gerek olmuyordu, odadan çıkmıyordum ki hiç :KK53:
babam emekli asker benim :KK51:

Akşama kadar tv bile açmam evde, fatura acayip yüksek geliyor, eşim diyo gündüz napıyorsun sen evde:KK70:
Abartılı ama ya, zaten pahalı şehir, birde faturalarda geçiriyorlar.

Elektrik,su,dogalgaz ucretleri sehirlerin gelir ortalamasina gore degisiyor. Burasi fakir bi sehir oldugu icin ucuz :-) istanbul turkiye de en fazla faturayi odeyen sehir zaten canim. Orda bile semte gore degisiyor faturalar.
olur ama benim tam düzenim yok burda, umuyorum ki 1 2 haftaya olur o zaman düzenli olarak katılabilirim o_O

Tamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  

Zaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)
Ben kaçıyorum kızlar, maçımız var, izlemiycem dedim ama dayanamıyorum:KK73: Görüşürüz:KK25:

Elektrik,su,dogalgaz ucretleri sehirlerin gelir ortalamasina gore degisiyor. Burasi fakir bi sehir oldugu icin ucuz :-) istanbul turkiye de en fazla faturayi odeyen sehir zaten canim. Orda bile semte gore degisiyor faturalar.

Tamam canim sen kendini ayarla,kararlastirip acalim bi konu. Bende zayiflamak istiyorum :)  
Sanki bana Paris te yaşıyorum, Kıçı kırık Bakırköy bee:KK34:

sizin 3 5 kilo ama benim resmen 10 kilo var vermem gereken :mad:
Zaten hemen başlamayız ya, bakalım kızlarada soralım :)
Ben kaçıyorum kızlar, maçımız var, izlemiycem dedim ama dayanamıyorum:KK73: Görüşürüz:KK25:
hadi bakalım bol şans, güzel osnuçlar olur inşallahh :KK68:

Back