- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #53.041
okul bu yıl bitti :) suan bir tiyatro salonun da ,sahne duzenlemesi yapıyorum :) ,ama fırsatta buluyorum gimeye , haftanın 2 gunu evdeyim:):) Işten mi, okuldan mı fırsat bulamıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okul bu yıl bitti :) suan bir tiyatro salonun da ,sahne duzenlemesi yapıyorum :) ,ama fırsatta buluyorum gimeye , haftanın 2 gunu evdeyim:):) Işten mi, okuldan mı fırsat bulamıyorsun?
Ayy ne güzel eğleniyorsundur, oyuncumusun, sadece dizayn mı?okul bu yıl bitti :) suan bir tiyatro salonun da ,sahne duzenlemesi yapıyorum :) ,ama fırsatta buluyorum gimeye , haftanın 2 gunu evdeyim:)
yok tatlım oyunculuk bwnim nwyime yetene sıfır ,asıl bransım plastik makyaj ama simdilik bos durmamak adına sahnelerin dekorlarını ayarlıyorum ,insallah bu yıl subat ayında yurt dısına efect makyaj egitimi almaya gidecegim ,tabi biraz sans isi ugrasıyoruz ,cok istiyorum cunku:)Ayy ne güzel eğleniyorsundur, oyuncumusun, sadece dizayn mı?
Bende bazen düşünüyorumda, hayatta yapamazdım :)İnşallah istediğin olur canım :) Allah yolunu açık etsin.yok tatlım oyunculuk bwnim nwyime yetene sıfır ,asıl bransım plastik makyaj ama simdilik bos durmamak adına sahnelerin dekorlarını ayarlıyorum ,insallah bu yıl subat ayında yurt dısına efect makyaj egitimi almaya gidecegim ,tabi biraz sans isi ugrasıyoruz ,cok istiyorum cunku:)
amin canım , allah hepimizin yolunu acık etsin :)Bende bazen düşünüyorumda, hayatta yapamazdım :)İnşallah istediğin olur canım :) Allah yolunu açık etsin.
Yok canım, koca parası yiyorum :) Aslında pek onun sayılmaz, yardım ediyorum arada :)amin canım , allah hepimizin yolunu acık etsin :)
sen calisiyormusun:)
Vercem deyip vermezsen boyle köşelerde sıkıştırırız senii  bir geceden bir sey olmazsadece tehditte degil "vermedigim icin tehdit"
![]()
Oooooo kimler gelmis kimler hrbimmmmmmmmmmm hosgeldinnnnnnnnnnop cok sevindimMaaargaaaaaaaa
![]()
Hayirli olsun canim prolugun =)Buranın bildirimi neden gelmiyor bana yaaa
Bu ne tip![]()
Tatlim yogun bakimdaki hastanizin urumu nasil oldunhala aklimda su anllatigin seyaz bısey ızledım neydı o esmer oglan onuda hapse kapadı kız
bı onu gordum ıyce sacmaladılar
mustafanın sevdıgıde evlencek gelınlık provaları yapıyodu
Naber tas bebek =) ugramiyorsun bu taraflara hicamin canım , allah hepimizin yolunu acık etsin :)
sen calisiyormusun:)
günaydınlar :) :)Gunaydin kizlar![]()
Naber canimmgünaydınlar :) :)
gunaydın cnmgünaydınlar :) :)
naber conimmmooo lorin de burdamışş![]()
![]()
eh işte idare eder canm perşembeye kadar işlerm yogun sonra rahatlıyorum hep buralarda olurum inşallah :)Naber canimm![]()
uykusuz uykusuz uykusuznaber conimmm![]()
calısıyorum kızımuykusuz uykusuz uykusuzsenden naber hacı
sen çalışmıyosan zaban köründe ne işiğn var buralarda manyakmısın oglim![]()