- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.921
Hosgeldin maskim ben daha enlerimi yazamadim ya yazmistim ama kabulgormedi hahaeaa gerçekten mi
sevindim bak şimdii neden böyle birşey istemiştin acaba
hissettim geldim hemen bak
Biz nasıl yapıyoruz sanıyorsun, internetten baka baka :)Var ama yapan yok ki canim benimkide garibimin cani farkli farkli sweyler cekiyo internettem baka baka yapiyorum valla oda sever et yemeklerini ama her gun farkli bi yemek olcak onun icin
eskişehirliyim 21 yaşında bir öğretmen adayıyım. okuyorum şu anBilmem ki merak ettim seni nedense :)
Kendini anlat, tanışalım merakım gitsin
Yemek yapiyordum hih anca geldim
selamsız
gördün mü bak çok popiyimHosgeldin maskim ben daha enlerimi yazamadim ya yazmistim ama kabulgormedi hahae
Yufka acabailiyorm ben ama hamurunu biri yapcak bizim orda sacta yufka yapip pisiriyoruz serme ekmegi falan ohhhhhhBiz nasıl yapıyoruz sanıyorsun, internetten baka baka :)
Anca öyle öğrencez, yufka açmayı öğrenmek istiyorum şimdi :)
istanbulda mısınYemek yapiyordum hih anca geldim
Ben herekese senin ne kadar cixi bi kizoldunu anlatiyorum bi pinkoya dememisim fark ettim simdigördün mü bak çok popiyim
herkes benimle tanışmak istiyor
Evet canim sonunda aylar sonra kavustummmbayadir gorusmuyordukistanbulda mısın
cixi neBen herekese senin ne kadar cixi bi kizoldunu anlatiyorum bi pinkoya dememisim fark ettim simdin
Bende Istanbulda yaşıyorum, 28 yaşındayım, 11 aylık evliyim, çalışmıyorum, zamanımı Kk da öldürüyorum :)eskişehirliyim 21 yaşında bir öğretmen adayıyım. okuyorum şu an
öyle işte
sende bahsetsene kendinden
Ozlem asker yareni oluyormus cuma gunu sende ne var ne yok akvaryum guzelicixi ne
derslerim yoğun bu aralar pek giremiyorum ben yaBende Istanbulda yaşıyorum, 28 yaşındayım, 11 aylık evliyim, çalışmıyorum, zamanımı Kk da öldürüyorum :)
aman akvaryum falan deme banaOzlem asker yareni oluyormus cuma gunu sende ne var ne yok akvaryum guzeli
Topiğe ilk sen yazmışsın, piyasada da yoktun, ondan merak ettim heralde, esrarengiz bi hava katmış sana yoğunluğunderslerim yoğun bu aralar pek giremiyorum ben ya
Bugun carsida aklima geldin haaaaa asagiya bi magzpaza acilmis makyaj malzemeleri satan bilindik bi magazaderslerim yoğun bu aralar pek giremiyorum ben ya
İnanmam yemin et nasil kapandi yaaman akvaryum falan deme bana
kapandı o iş.
çok takılırdım geyiğe yaTopiğe ilk sen yazmışsın, piyasada da yoktun, ondan merak ettim heralde, esrarengiz bi hava katmış sana yoğunluğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?