- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.901
Bende genelde et yapıyorum :)Valla kuzum et olsun da yemekte genelde etli yemek tarifi ver canim bizimkiler et obur
Bugun canima tak etti artik ya
Ha bire et yiyoruz dedim benimkine
Annesi yemek konusu gelince hic ugrasma istemiyor nazlaniyor birazcik
Ben ev yemekleri yapmayi bilmiyorum hamur isleri yapiyorum ama sureklide hamur isi yenmez
Dedim bugun bi nohut pilav yapalim tursu mursu yeriz dedim
Yine tet ywemegi yapacaklar
Allahim olmayanlara versin cok cok ama artik et gormek istemiyorum ya
Bizimde buyuk olasilikla oyle olur canim benim hayirlisiyla artikpinkodan haberim var canım bende bi duş alıp gelim
bencede bizde baharda yapmıştık eylülde de evlendik güzel oluyo bence
Geldim ki :) Benimki toparlayınca geyiğe kaçtım hemenpinkodan haberim var canım bende bi duş alıp gelim
bencede bizde baharda yapmıştık eylülde de evlendik güzel oluyo bence
Yani bencer degisr soyle en komiginden bi resim olabilir yanibence de.. yaa demek öyle oliyydeğiştir diyon yani?
Aynen kuzum bende boyle ev yemekleri istiyorum artik annem yapardi annemin yemeklerini ozledimmBende genelde et yapıyorum :)
Ayy nohutlu pilava bayılırım, bende birde şey var, çok sevdiğim yemeği başkasının elinden yemem lazım :) Kendim yapınca o kadar kıymetli olmuyor :)
Hayirlisiyla canim en guzel sekilde olsun inşallahBizimde buyuk olasilikla oyle olur canim benim hayirlisiyla artik
iyi yapmissin bende geldim esim gelene kadar burdayim:)Geldim ki :) Benimki toparlayınca geyiğe kaçtım hemen
:) o kültürleri yoksa sen yapcan canım mecburenAynen kuzum bende boyle ev yemekleri istiyorum artik annem yapardi annemin yemeklerini ozledimm
Etli kuru fasulye pilav tursu cacik oh mis yaaaaaa kis yemekleri tam
Hergun hergun pirzola ya kofte ye onu ywe bunu ye midem kaldirmiyor artik yaaa
Mutfaktan çıkamadım bugün benim ki iyi kullanıyor hastalığı :)Hayirlisiyla canim en guzel sekilde olsun inşallah
iyi yapmissin bende geldim esim gelene kadar burdayim:)
Erkekleeeerrr benimkide cok mizmizdir hepsi ayni yaniMutfaktan çıkamadım bugün benim ki iyi kullanıyor hastalığı :)
Mızmız değil de canı ne istediyse saydı, gelde kıyamam hasta adama :)Erkekleeeerrr benimkide cok mizmizdir hepsi ayni yani
Eee yani kiyamiyosun tabiMızmız değil de canı ne istediyse saydı, gelde kıyamam hasta adama :)
SelamSelam kızlar
Hoşgeldin, en tanışılmak istenen üyelere yazacaktım seni, gerek kalmadan geldin :)Selam kızlar
Var ama yapan yok ki canim benimkide garibimin cani farkli farkli sweyler cekiyo internettem baka baka yapiyorum valla oda sever et yemeklerini ama her gun farkli bi yemek olcak onun icin:) o kültürleri yoksa sen yapcan canım mecburen
aa gerçekten miHoşgeldin, en tanışılmak istenen üyelere yazacaktım seni, gerek kalmadan geldin :)
Sogan dogramaktan nefret ediyoruuuuuummmmmmmHayirlisiyla canim en guzel sekilde olsun inşallah
iyi yapmissin bende geldim esim gelene kadar burdayim:)
Bilmem ki merak ettim seni nedense :)aa gerçekten mi
sevindim bak şimdii neden böyle birşey istemiştin acaba
hissettim geldim hemen bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?