İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

Boynum tutuldu kuzum cok agriyor gece kac kere kalltim dolaptan boynuma gore yastik aradi!
canım sen bi voltaren hap iç yada kremini sür iyi gelir yada hastaneye git bi iğne yaptır benimde olmuştu geçen sene çok fena oluyor anlıyorum seni

Canim o krem benim tenimi kipkirmizi ediyor eklem agrilari icon ilac aldi! Gecer insallah.. Kahvalti yaptiktan sonra icerim =)
geçer inşallah canım sana bizim buraların koca karı ilacını diyim o zaman bi fincanın dibine az zeytin yağı bikaç damlada kekik yağı koyup karıştırır sürer biraz bekelersen geçirir ama kötü kokuyor demedi deme

Kendime gelemedim :) Tembelliğim üstümde bugün :)
Sen naptın, cadımız nasıl bakalım??
iyi napim bende klasik işler işte ev süpür sil ütü yap bide bugün ıspartaya gitcez ona hazırlan faln öle oda kıpırdaşıp duruyor napsın

Selam canım napıyorsun?

Isparta ha :) Peşinden oraya gelmeyeyim diye kötüledin demi bi sürü :)
eşimin toplantısı varmış bide benim görümce orda ya gitmişken kalcaz haftasonu daaa geçen sana yazdım görmedin mi eşim yüksek lisans yapcak olmazsa ıspartayada başvurcam bikaç sene burdan gitmek iyi olur belki demesin mii tabi o an diyemedim ben istemem diye ama kaldım ölece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…