- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #52.641
aynen yaaaaWowww tabi bizim sobamız yok öyle şeyler yapamıyoruz :) Havanı attın geçtin 2 dkda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen yaaaaWowww tabi bizim sobamız yok öyle şeyler yapamıyoruz :) Havanı attın geçtin 2 dkda..
dikkathava buz buz :) bende birazdan kestane yapacağımbugn hava kapalı
:) Yok ben forumda değildim o zaman :) Neden gştme istemem demedin ki :)eşimin toplantısı varmış bide benim görümce orda ya gitmişken kalcaz haftasonu daaa geçen sana yazdım görmedin mi eşim yüksek lisans yapcak olmazsa ıspartayada başvurcam bikaç sene burdan gitmek iyi olur belki demesin miitabi o an diyemedim ben istemem diye ama kaldım ölece
Sokakta yapıyolardır :)dikkatvar ya şimdi canım çekse nerden bulayım ben onu buldum nerde yapiim
![]()
aslında bende gitmek istiyorum amma lakin ısparta çok soğuk küçük ben antalyaya denk bi yerde olmak isterim diorum ya iş konuları sıkıntılı bizim bikaç sene burda olmazsak belki eşime iyi gelir diye huzurumuz yerinde olsunda diye bişi demedim:) Yok ben forumda değildim o zaman :) Neden gştme istemem demedin ki :)
Sokakta yapıyolardır :)
AH CANM ya inşallah olur.. olması ayrı bir dert böyle olması ayrı bir dert dertleri bitmiyor yayerınde olmak cok ısterdım memurluk dıye yırtınıyorum bende![]()
evet canm sen bu yöneticiye bakma cadı biri felan değilim gerçektenSeninlee ilk defa karsılıyorUuz galibaa dimii :)
Sen niye inesin canım, arıyorsun babasını gidip bulup getiriyor :)aslında bende gitmek istiyorum amma lakin ısparta çok soğuk küçük ben antalyaya denk bi yerde olmak isterim diorum ya iş konuları sıkıntılı bizim bikaç sene burda olmazsak belki eşime iyi gelir diye huzurumuz yerinde olsunda diye bişi demedim
hee bi kestane için aşağı mı ineyim şimdi
seni gidi pis iftiracı seniBen olsam karsilasmak istemezdi! Haha cok cadi biri
öle tabi canım işte o yüzden bişi demedimSen niye inesin canım, arıyorsun babasını gidip bulup getiriyor :)
Anladım tatlım, jayırlısı olsun ya, nerde huzurlu olacaksanız, nerde mutlu olacaksanız orda yaşayın..
Dünkü ev daha güzeldi canım :)
Benimki hamileyken gidip almam gecenin bi yarısı falan der hep, geçen rüyasında limon görüp duruyordu ya, gidip alıyormuş hemde çok para veriyormuş :) Dedim demek ki yapacakmışsınöle tabi canım işte o yüzden bişi demedim
akşam ıspartda alırız bura sıcak ora bu gibidir ii gider![]()
evet dünkü güzeldi ve içimden bi his o evi alcaz diyo nedenseBenimki hamileyken gidip almam gecenin bi yarısı falan der hep, geçen rüyasında limon görüp duruyordu ya, gidip alıyormuş hemde çok para veriyormuş :) Dedim demek ki yapacakmışsınAcaba anca rüyada yaparım mesajımı veriyor
![]()
önemli değil canım nberkızlar hu huuuuu
eski alıntılara bakacam diye selam veremedim ya kusura kalmayn![]()
![]()
Önemli değil bizde selam vermeni bekledik :) Araya girmedik eski mesajlarla :)kızlar hu huuuuu
eski alıntılara bakacam diye selam veremedim ya kusura kalmayn![]()
![]()
İnşallah canım :) Baktıız mı eve?evet dünkü güzeldi ve içimden bi his o evi alcaz diyo nedenseseninkide amma fena haa benimkini tam tersi
sıkılıyorum bol bol tatlım ya bi türlü vakit geçmiyor bu saat aynı yerındemi sayıp duruyor ben anlamadım ki yaönemli değil canım nber
sizi gidi sizi :) ) nabersizin bakalım hoff cok sıkıcı bir gün daha yaÖnemli değil bizde selam vermeni bekledik :) Araya girmedik eski mesajlarla :)
İnşallah canım :) Baktıız mı eve?
Napim yemek yarışmasına katıldım ona bakıyorum arada :) Siz merak edip bakmadınız bile ne yaptığıma tabisıkılıyorum bol bol tatlım ya bi türlü vakit geçmiyor bu saat aynı yerındemi sayıp duruyor ben anlamadım ki ya
sizi gidi sizi :) ) nabersizin bakalım hoff cok sıkıcı bir gün daha ya
yeminle patlıcam artık![]()
yememk yarışmasımı varmışNapim yemek yarışmasına katıldım ona bakıyorum arada :) Siz merak edip bakmadınız bile ne yaptığıma tabi![]()
Bak öğrendiğine göre sende katılabilirsin :) Nasılsa evdesin yap bi yemek sende katılyememk yarışmasımı varmış
vallaha yeni ögrendim kız yoksa bakmazmzdm aşk olsnn bee![]()
![]()
![]()
yok kuzum ya ben almayımBak öğrendiğine göre sende katılabilirsin :) Nasılsa evdesin yap bi yemek sende katıl![]()