İki Lafın Belini Kıralım Dedik !

:) Yok ben forumda değildim o zaman :) Neden gştme istemem demedin ki :)

dikkat var ya şimdi canım çekse nerden bulayım ben onu buldum nerde yapiim
Sokakta yapıyolardır :)

:) Yok ben forumda değildim o zaman :) Neden gştme istemem demedin ki :)

Sokakta yapıyolardır :)
aslında bende gitmek istiyorum amma lakin ısparta çok soğuk küçük ben antalyaya denk bi yerde olmak isterim diorum ya iş konuları sıkıntılı bizim bikaç sene burda olmazsak belki eşime iyi gelir diye huzurumuz yerinde olsunda diye bişi demedim
hee bi kestane için aşağı mı ineyim şimdi

yerınde olmak cok ısterdım memurluk dıye yırtınıyorum bende
AH CANM ya inşallah olur.. olması ayrı bir dert böyle olması ayrı bir dert dertleri bitmiyor ya
Seninlee ilk defa karsılıyorUuz galibaa dimii :)
evet canm sen bu yöneticiye bakma cadı biri felan değilim gerçekten
evvelden beri bana bir düşmanlıgı vardı zaten

Sen niye inesin canım, arıyorsun babasını gidip bulup getiriyor :)
Anladım tatlım, jayırlısı olsun ya, nerde huzurlu olacaksanız, nerde mutlu olacaksanız orda yaşayın..

Sen niye inesin canım, arıyorsun babasını gidip bulup getiriyor :)
Anladım tatlım, jayırlısı olsun ya, nerde huzurlu olacaksanız, nerde mutlu olacaksanız orda yaşayın..
öle tabi canım işte o yüzden bişi demedim
akşam ıspartda alırız bura sıcak ora bu gibidir ii gider

öle tabi canım işte o yüzden bişi demedim
akşam ıspartda alırız bura sıcak ora bu gibidir ii gider
Benimki hamileyken gidip almam gecenin bi yarısı falan der hep, geçen rüyasında limon görüp duruyordu ya, gidip alıyormuş hemde çok para veriyormuş :) Dedim demek ki yapacakmışsın Acaba anca rüyada yaparım mesajımı veriyor

evet dünkü güzeldi ve içimden bi his o evi alcaz diyo nedense seninkide amma fena haa benimkini tam tersi

önemli değil canım nber
sıkılıyorum bol bol tatlım ya bi türlü vakit geçmiyor bu saat aynı yerındemi sayıp duruyor ben anlamadım ki ya
Önemli değil bizde selam vermeni bekledik :) Araya girmedik eski mesajlarla :)

İnşallah canım :) Baktıız mı eve?
sizi gidi sizi :) ) nabersizin bakalım hoff cok sıkıcı bir gün daha ya
yeminle patlıcam artık

Napim yemek yarışmasına katıldım ona bakıyorum arada :) Siz merak edip bakmadınız bile ne yaptığıma tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…