- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #52.601
sen nerelidin tatlım yaş kaç bu arada :)tabikide canım bebeğin olunca kıyamazsın o miniciğe evlilik çok şükür iyi keyif bii yerinde bi değil ama genel olarak şuan bebeğe odaklandımız için hiç bişeye canımızı sıkmamaya çalışıyoruz sen nasılsın peki senin nasıl geçiyor
antalya 23canım neyin var peki anlatmak istersen dinlerim canım
sen nerelidin tatlım yaş kaç bu arada :)
ben kötüyüm aslında nasıl oldugumu bile bilmiyorum
günlerim herşeyim kötü geçiyor
ne istediğimi ne yaptıgımı bilmiyorum
zaten hiç bilmedim ki neyse
.
oo yaşında cok gençmiş daha maşallah canımm bende konyalıyımantalya 23canım neyin var peki anlatmak istersen dinlerim canım
evet yakınmış illa bişi vardır seni bu duruma iten iş aşk faln gibioo yaşında cok gençmiş daha maşallah canımm bende konyalıyım
uzak değilmişiz öyle :) :)
ben kendimi anlayabilsem keşke başkaları ile paylaşırm belki ama
kendimi anlayamıyorum kio yüzden boşvr canm
ev hanımsn sen değil mi çalışmıyorsun
canm ne iş yapıyorsunuz peki siz ne güzelevet yakınmış illa bişi vardır seni bu duruma iten iş aşk faln gibi
yarı ev yarı iş diyebiliriz canım kendi işyerimiz var orya gidiyorum hamilelikten sonra sık inmemeye başladım şimdilerde de sadece ihtiyac durumunda iniyorum öyle sen kaç yaşındasın
resmi yerler hep sıkıcıdır ama zaten yaşın daha çok büyük değil ki canım herşey zamanla oluyor fikirlerin hep değişcek hepimizin değişiyor karar vercen zaman otur kendinle istişare et ben ne isitiyorum bunun için ne yapıyorum ne yapmalıyım dersen belki daha kolay karar veririsin önceliğin kendinin ne istediği olsuncanm ne iş yapıyorsunuz peki siz ne güzel
insanın kendi işi gibi yok tabi :)
Evet beni bu duruma iten bunlar malesef.. yaşım büyüdkçe düşüncelerim hrşeyim cok değişiyor
Ve bn hayatta hiç birşyin kararını veremiyorum o kadar korkuyorum ki
Zamana bıraktım bende artık bazı şeyleri
21 yaşındaym canm bende açıktan üniversite okuyorum son senem
Resmi bir kurumda çalışıyorum
iş yerim çok sıkıcı ama
canım tavsiyelerein ve düşüncelerin için cok teşekkür ediyorum :)resmi yerler hep sıkıcıdır ama zaten yaşın daha çok büyük değil ki canım herşey zamanla oluyor fikirlerin hep değişcek hepimizin değişiyor karar vercen zaman otur kendinle istişare et ben ne isitiyorum bunun için ne yapıyorum ne yapmalıyım dersen belki daha kolay karar veririsin önceliğin kendinin ne istediği olsun
kendi işin gibisi eğer sorunların yoksa güzel bizim bikaç farklı dalda işimiz var ama diğerleri bana hiç bizimmiş gibi gelmiyor sadece benim gittim yer kuyum mağzamız bizimmiş gibi geliyor çok şükür orda da bi sıkıntımız yok kp kv ben bide elamınmz var bura rahat ama eşim diğer tarafta ve dayımızla beraber o hiç rahat değil kendi işininde böle skınıtıları var sürekli bi sorun olabilir
dun cok haycanlıydı ya dmmı :)Burdayizz :) ben kurt seyt ve surayi izliyorum bi yandan
yerınde olmak cok ısterdım memurluk dıye yırtınıyorum bendecanım tavsiyelerein ve düşüncelerin için cok teşekkür ediyorum :)
Aklımn bir köşesine yazdım bunları
aynen o kadar sıkıcı ki ya cok bunalyrm burda
Birazdan ögle yemeğine çıkacam neyseki insan yüzü görmüş olcam
Gelince yine yazarım ben Görüşmek üzeere canm :)
rica ederim canım görüşmek üzerecanım tavsiyelerein ve düşüncelerin için cok teşekkür ediyorum :)
Aklımn bir köşesine yazdım bunları
aynen o kadar sıkıcı ki ya cok bunalyrm burda
Birazdan ögle yemeğine çıkacam neyseki insan yüzü görmüş olcam
Gelince yine yazarım ben Görüşmek üzeere canm :)
günaydın canımgunaydın kızlar
saol tatlım nasılsıngünaydın canım
iyiym canım sen nasılsınnsaol tatlım nasılsın
ıyıyım cnm bende :)iyiym canım sen nasılsınn
neden kızıyıyım cnm bende :)
dun alısverıste kazıklanmısım ona canım sıkkın
günaydın canım şükür diyelim o zman devam etsinGunaydin canolar ya Allahima sukurler olsun bugun cok sansli gunumdeyim =)
A!min canim brenim bende kara karar dusunuyordm kac gun aldiguim telefonla icim rahatladi bi ohh cektim vallahigünaydın canım şükür diyelim o zman devam etsin
neyin var canımmm boynun mu tutulduA!min canim brenim bende kara karar dusunuyordm kac gun aldiguim telefonla icim rahatladi bi ohh cektim vallahi
Boynum cok kotu meryemim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?